Black nail theory: Evo razloga zašto je ove sezone crni manikir u fokusu
Black nail theory: Evo razloga zašto je ove sezone crni manikir u fokusu

Black nail theory: Evo razloga zašto je ove
sezone crni manikir u fokusu

Iako smo najavili da je crvena boja sezone, kako u modi, tako i u lepoti, ipak crna boja ostaje all time favorite kada je reč o eleganciji. Coco Chanel je implementirala malu crnu haljinu u listu neizostavnih komada i time postavila tezu da je crna boja simbol elegancije i moći. Sa malom crnom haljinom nikada nećete pogrešiti, kao ni sa total black outfitom. Little black dress je oličenje modnog izraza koji nikada neće izaći iz mode. Isti slučaj je i sa crnim manikirom. Novi trend koji je zavladao Instagram i TikTok zajednicom, black nail theory, upravo stavlja crni manikir u fokus i objašnjava zašto je dobro nositi ga. A mi donosimo sve detalje o tome.

Šta podrazumeva black nail theory?

Prošle jeseni je vladala teorija crvenih noktiju. Hipoteza ove teorije jeste da crveni lak na noktima ima izuzetnu moć privlačnosti kada su u pitanju muškarci. Zašto? Vođena nostalgijom, ova teorija ističe da crveni nokti podsećaju muškarce na žene na koje su se ugledali i voleli dok su odrastali. Mnoge žene od autoriteta poput majki i učiteljica često su nosile crveni lak koji je u to vreme bio izuzetno popularan. Zato crvena boja privlači njihovu pažnju, na podsvesnom nivou. Zbog toga smo, verujemo, prošle godine viđali crveni manikir mnogo češće. Ipak, ove godine je u fokusu ljubav prema sebi. Zato i obrađujemo teoriju crnih noktiju. Ona govori o tome da crni manikir podstiče osećaj samopouzdanja.

@_christinaproctor

black nail theory is real 💅🏻 #blacknails #nailday #blacknailpolish #blacknailtheory #octobernails #halloweennails nail inspo fall nail inspo 2023 nail inspo clean look clean girl nails dark nail inspo dark feminine nails dark aesthetic nails black nails october nails halloween nails black nail theory nail day halloween nails 2023

♬ Cravin' - Stileto & Kendyle Paige

Za razliku od teorije crvenih, crni nokti podstiču da se žena oseća samodovoljno, dobro u svojoj koži, i da joj ne treba bilo čija potvrda. Iako smo veliki fanovi crvene boje, i pogotovo red themed manikira, ipak ova teorija nam malo bolje zvuči. Zašto? Zato što govori o prihvatanju sebe, i svoje ličnosti, bez obzira na to kakav učinak ima na druge persone. Ukoliko se odlučite za crni manikir oslobađate dark feminine energy. A kako ističe ova teorija, oslobođena energija će zavladati čitavim prostorom u kom se nalazite. Takođe, ovaj estetski izbor povećava vašu unutrašnju snagu i samopouzdanje.

Ne znamo za vas, ali nas je ova teorija kupila.

Journal finds: Crni lakovi za nokte

Učitati još
Zatvori