Beauty trick: Kako da brzo i lako odaberemo odgovarajuću nijansu karmina
Beauty trick: Kako da brzo i lako odaberemo odgovarajuću nijansu karmina

Beauty trick: Kako da brzo i lako odaberemo
odgovarajuću nijansu karmina

Pronalaženje savršene nijanse karmina koji će odgovarati vašem tonu kože i ujedno isticati prirodnu lepotu ponekad može biti izazovan zadatak. Iako često mislimo da smo pronašli idealnu, i tako godinama nastavimo da je koristimo, jednom kada probamo neku drugu, shvatimo da smo sve vreme koristili pogrešnu nijansu. Zato je važno često isprobavati različite tonove ne bi li došli do onog pravog. Kako bismo olakšali ovaj proces, Journal beauty tim često pronalazi načine na koje najlakše možemo pronaći odgovarajuću nijansu ruža. Nedavno smo naleteli na jedan beauty trick koji nas uči kako da je na što efikasniji način pronađemo. Hajde da vidimo o čemu se radi.

Usne će lako postati vaš glavni adut ukoliko im posvetite dovoljno pažnje. To podrazumeva njihovu hidrataciju i naravno pronalazak odgovarajuće nijanse karmina koji će ih adekvatno istaći. Svetle i zemljane nijanse su uvek odlična opcija, bilo da je u pitanju dnevni ili večernji izlazak. Ali upravo je kod ovakvih nijansi izazov pronaći onu pravu. Naime, nude nijanse mogu biti pretople ili prehladne za nečiji ten. Pretople će biti previše ekspresivne, a prehladne mogu učiniti da izgledate umorno. Zato na scenu stupa pomenuti beauty trick koji nas uči kako da pronađemo odgovarajuću nude nijansu koja ističe naš prirodan ten.

How to: Brzo i efikasno pronaći odgovarajuću nijansu karmina

Beauty influenserka Mireya Rios neke je samo podsetila, dok je neke upoznala sa metodom pronalaska karmina koju su koristile žene u pedesetim godinama prošlog veka. Ovaj beauty trick je vrlo efikasan i jednostavan. Treba da uradite sledeće: Kada se nađete ispred velikog broja izloženih nude nijansi karmina, potrebno je da palcem pritisnete kažiprst i tako ga prislonite uz svaku nijansu. Ona nijansa koja se najviše slaže uz boju vašeg pritisnutog prsta, najviše će odgovarati vašem tenu. Probajte i uverite se sami.

Foto: Instagram @mireyarios

Učitati još
Zatvori