Stigao je novi brend u Marija Tarlać beauty & home
Stigao je novi brend u Marija Tarlać beauty & home

Stigao je novi brend u Marija
Tarlać beauty & home

Koncept store Marija Tarlać Beauty & Home poznat je po uvozu luksuznih svetskih beauty brendova kojih nema na našem tržištu. Pored već poznatih Augustinus Bader i MZ Skin proizvoda, sada je stigao i asortiman za kosu švedskog brenda Lernberger Stafsing.

Ovaj skandinavski beauty brend osnovali su Patrik Lernberger i Mattias Stafsing, i on je odlično pozicioniran na njihovom tržištu. Pored proizvoda za negu kose, imaju i skincare asortiman kao i veliki izbor beauty proizvoda za muškarce. Marija Tarlać Beauty & Home shop za sada je u svoju ponudu uvrstio proizvode za stajling i negu kose, kao i brade kod muškaraca.

Postoje šamponi i regeneratori za više tipova kose, a jako su popularni i šamponi za suvo pranje. Takodje, tu su i sprejevi koji daju dodatan sjaj kosi, kao i oni koji služe kao heat protection. Mi vam preporučujemo da probate i prajmer, proizvod koji svi zanemaruju kada je nega kose u pitanju.

Lernberger Stafsing
šampon za suvu kosu
Lernberger Stafsing
šampon za farbanu kosu
Marija Tarlać Home & Beauty
šampon za Suvo pranje
Marija Tarlać Home & Beauty
šampon za suvo pranje braon kose
Marija Tarlać Home & Beauty
šampon za kosu i osetljivi skalp
Marija Tarlać Home & Beauty
prajmer
Lernberger Stafsing
Sprej za dodatni sjaj
Lernberger Stafsing
sprej koji štiti od toplote

Iako se Marija Tarlać prvenstveno oprobala u modnim vodama (skoro smo pisali o njenoj novoj kolekciji), shvatila je da naše tržište manjka sa kvalitetnim svetskim beauty brendovima, koji se ne prodaju u velikim prodajnim lancima kao što je Sephora. Samim tim odlučila je da otvori zasebnu radnju Marija Tarlać Beauty & Home. U njoj se mogu naći luksuzni beauty proizvodi eminentnih brendova, kao i loungewear i super komadi za enterijer.

Učitati još
Zatvori