Novo beauty mesto u gradu – Pure Market otvorio prvu radnju u Beogradu
Novo beauty mesto u gradu – Pure Market otvorio prvu radnju u Beogradu

Novo beauty mesto u gradu – Pure Market
otvorio prvu radnju u Beogradu

Lepota. Koliko god često govorili o njoj, činjenica je da ona za svakoga predstavlja nešto drugačije. Neko je vidi isključivo u fizičkom izgledu, neko se pak osvrne na ono što se nalazi iznutra, dok neko ovaj epitet određuje po energiji ili nekom sjaju u očima. I ako možda svi ne gledamo lepotu na isti način, definitivno se možemo složiti da ovaj epitet savršeno pristaje metropoli pod poštanskim brojem 11000. Ova (pre)lepa prestonica dobila je svoju novu beauty oazu koju ubraja u must visit kategoriju. U ovoj oazi lepotu posmatramo kroz nešto jednostavniju ideju i kroz prizmu- lepote individualnosti, lepote nege, i lepote doma. Pure Market radnja kao svoju prvu destinaciju izabrala je Beograd, te vam predstavljamo naš safe place lepote, nege, mode i pre svega doma.

Ona sija

Kako baš nas je Pure market odavno osvojio svojom izvanrednom marketing strategijom i profilom koji verno pratimo, znali smo da će estetika unutra novog objekta biti on point. Nego, hajde da se na trenutak osvrnemo na samu srž našeg beauty miljenika.

Pure Market predstavlja koncept u kom lepota kao takva predstavlja imperativ a žene inspiraciju. Ovo nije vaša tipična prodavnica skupocenih krema sa estetičnim enterijerom, već mesto pripadnosti i vaš novi beauty dom. Pomenutu ideologiju prati širok asortiman K beauty proizvoda, raznovrsnih modnih aksesoara (u koje ubrajamo i naš favorit, cegere), šolja sa porukama koje će vam popraviti jutro i mnoštvo pozitivne (i lepe) energije. Uz pristupačne cene i vanserijski kvalitet, naša lepa lokacija lepog Beograda, uspeva da prati sve, kako modne tako i beauty trendove, prenoseći veoma važnu poruku – ona sija. Ova oaza podstiče nas da sijamo kako spolja, tako u iznutra, te slobodno možemo reći da je ovo jedan od glavnih razloga zbog kojih toliko volimo Pure Market.

Send us the location

Pure Market radnja pronašla je svoje mesto u samom srcu Beograda. U ulici Kralja Petra 69. možete posetiti našu omiljenu beauty oazu. Te jedino što imamo da vam poručimo je, don’t walk, run po svoj ona sija experience koji se krije unutar odaja Pure Market-a.

Foto: Instagram/ @puremarket.rs

Učitati još
Zatvori