Omiljeno iz regiona: Nikel kozmetika za svoju beogradsku adresu izabrala je Pure Market
Omiljeno iz regiona: Nikel kozmetika za svoju beogradsku adresu izabrala je Pure Market

Omiljeno iz regiona: Nikel kozmetika za svoju beogradsku adresu izabrala je Pure Market

Lepota, zdravlje, znanje. Kreacija, tradicija, istraživanje. Inovacija, optimizam, identitet. Pod sloganom najbolje iz prirode dolazi nam još jedan reginalni skincare beauty brend Nikel. Verujemo da ovo teatralno predstavljanje pravim beauty loversima nije bilo potrebno, jer je Nikel online beogradska stanica PureMarket dobro poznata svima kojima se na listi piroriteta, pre svega nalazi ta magična formula spakovana u tubu nazvana her majesty – the kremom / tonikom, uljem, gelom to be continued /.

Medjutim kada otkrijemo nešto što provereno radi uz to u fokus stavlja prirodu i cenovnu pristupačnost, onda o tome želimo da obavestimo sve one kojima je možda promakla informacija da se Nikel, sa zagrebačkih ulica i Jadrana, doselio i u naš grad. I da nam je u medjuvremenu postao omiljeni komšija.

/ /  N I K E L.

Nikel kozmetika bazirana je na sinergiji tradicionalne farmaceutske recapture i inovativnih aktivnih kompleksa čija učinkovitost je u više navrata dokazana. U fokus ovaj brend stavlja prirodu i činjenicu da je organizmu na površini, odnosno koži, potrebno isto što i izunutra kako bi bila zdrava, negovana i očuvana.

Zato Nikel formule čine pored mirisnog sveta biljaka i kompleks poput biljnih matičnih satnica za očuvanje kože, biljni ceramidi za zaštitu od gubitka vlage, hylauron za hidrataciju, snežna alga za aktiviranje gena mladosti, voda švajcarskih glečera inkapsulirana u lipozome za potpunu celodnevnu hidrataciju.

 

@puremarket.rs
@puremarket.rs

Upravo te elemente i sastojke Nikelov tim stručnjaka implementirali u strukturu svojih proizvoda i postiže tu prirodnu singergiju stvarajući formule koje su delotvorne za očuvanje kože, dodatnu hidrataciju i usporavanje procesa starenja. A sve to bez korišćenja parabena i drugih suvišnih dodataka koje mogu izazvati alergijske reakcije. Stoga je Nikel kozmatika podobna i za one sa najosetljivijim tipom kože. I zbog čega se našla i na našem beauty radaru.

/ / N I K E L  A S O R T I M A N.

Ono što posebno volimo kod Nikela jeste da je ponuda ovog brenda veoma raznovrsna i višenamenska. Kao i što poseduje skoro sve step by step preparate koji se mogu kombinovati i koji čine kompletnu noćnu i/ili jutarnju rutinu. Od umivalica, tonika, seruma, krema i višenamenskih ulja. I to za različite tipove kože.

Pored nege lica ovaj brend nije zanemario ni negu tela i kose. U svojoj ponudi poseduje hranljive maslace za telo, mleko i ulje protiv strija, kao i anticelulit gel s bršljanom i sprej za zlatnu preplanulost. Prosto kada jednom zaronite u nepregledni Nikelov svet u kojem dominiraju smilje, maslina, ruža, kesten poželećete da napravite sopstvenu malu Nikel kolekciju.

 

@puremarket.rs
@nikel_cosmetics
@puremarket.rs
@puremarket.rs

Mi svoju već imamo i u njoj dominira maslina. Iako se leta skoro više ne sećamo Nikelova hidrantna krema sa maslinom u kombinaciji sa uljanim maslina serumom je jedna od onih atipičnih love stories koje su započele u leto ali će svoju aferu nastaviti i tokom kišnih i snežnih dana. Dobro možda ćemo zvezdu leta ’22 ulje za zlatnu preplanulost ipak morati da odložimo, ali samo na kratko. Ko zna možda nas put i u decembru odvede u neke toplije krajeve.

Ono što svakako savetujemo da vam bude first choice / koji će se vrlo brzo postati i fav / je definitivno Nikelov Kokos maslac sa šargarepom. Idelan kako za sunčane dane tako i za one prohladne, zimske. Savršene teksture koja neguje i štiti kožu od sunca, smiruje i opušta. Onaj jedan the proizvod  u koji ćete se zaljubiti već na prvi miris i koji će vas prati s mora na skijanje i tako u krug.

@puremarket.rs
@puremarket.rs
@puremarket.rs

Na vama je da testirate i odlučite za jedan ili kombinaciju više Nikelovi favorita. A kad smo kod kombinacije kreativna ekipa Pure Marketa, na čijoj online stanici možete kupiti Nikelove proizvode kod nas, za vas ima i predlog proizvoda za hladne dane koji dolaze. I u kojima je nega još značajnija i zahtevnija. Stoga pažljivo prema svojoj koži. Volite je. Negujte je. A pre svega prihvatite je. I s vremena na vreme joj se zahvalite, pa možda baš nekim od Nikelovih must have favorita.

@puremarket.rs
@puremarket.rs
@puremarket.rs

photo. Instagram

/ / @puremarket.rs   / / @nikel_cosmetics

 

Učitati još
Zatvori