Lokalan, prirodan, efikasan, pristupačan – Aromatherapist je naš jesenji beauty crush
Lokalan, prirodan, efikasan, pristupačan – Aromatherapist je naš jesenji beauty crush

Lokalan, prirodan, efikasan, pristupačan – Aromatherapist je naš jesenji beauty crush

Ideja o lepoti i nezi koja je nepretenciozna, nežna i prirodna je naša mantra za ovu / sve prethodne i svaku narednu / godinu. Upravo to je koncept koji stoji iza lokalnog beauty brenda prirodne kozmetike Aromatherapist.

Kad se na to još doda efikasnost, pristpačnost i estetična mala crna pakovanja sa the coolest nazivima say no more, dugme Add to Cart se prosto samo klikće.

@the_aromatherapist
@the_aromatherapist

F R A N C U S K A  A R O M A T E R A P I J A.

Aromatherapist je domaći brend koji u fokus stavlja prirodnu kozmetiku utemeljenu na francuskoj aromaterapiji. Aromaterapija je nauka koja kao aktivnu komponentu koristi eterična ulja u svrhu rešavanja zdravstvenih problema. Francusku školu aromaterapije na kojoj se bazira brend Aromatherapist odlikuje botanička preciznost  u recepturama koja daje konkretne rezultate. Svako ulje ima konkretan niz indikacija i kontraindikacija koje se koriste u recepturama koje pomažu u lečanju odredjenih kožnih / i zdravstvenih / problema.

Pod sloganom dovidjenja hemija, dobrodošla priroda brend Aromatherapist nas uvodi u čitav jedan svet kozmetike baziran na eteričnim uljima i drugim sastojcima iz prirode. Pored toga što ih odlikuju lepi mirsi znaju da budu i najdelotvorniji u rešavanju odredjenih problema, kada su u pitanju nega i zdravlje. Ono što je najvažnije jeste dobra informisanost i poznavanje sirovina koji se danas serviraju kao prirodni.

Prednost prirodne kozmetike u odnosu na komercijalnu nalazi se u sastojcima. U prirodnoj kozmetici su sastojci poput kvalitetnih baznih i eteričnih ulja srodni lipidima kože. Kao takve ih koža lako prepoznaje i ugrađuje u svoje ćelije.

Upravo zbog toga je Aromatherapist tim odabrao da svoje proizvode bazira na francuskoj aromaterapiji. U njoj je prepoznao formulu koja daje adekvatna rešenja bez kontraindikacija za kožne bolesti kao što su: dermatits, rozacea, crvenilo na licu i mnoge druge.

@the_aromatherapist

A R O M A T H E R A P I S T.

Zbog svega navedenog o prednostima korišćenja aromaterapije u svakodnevnoj nezi i njenoj delotvornosti na kožu lica ne čudi informacija da je Aromatherapist, koji na domaćem beauty tržištu postoji od 2017. godine, uspeo da se pozicionira kao jedan od omiljenih lokalnih beauty brendova. I da je za relativno kratko vreme osvojio srce i najzahtevnijim beauty addicts. Prosto je nemoguće da, ako ste poznavalac i ljubitelj kozmetike, vam na nekom od lokalnih beauty profila pažnju nije skrenula umovalica pod unikatnim nazivom Neroli te voli.  Ili romantičan tonik za lice Jabuka ljubi mentu.

Plod divlje ruže. Mak. Lavanda. Smilje. Makadamija. Konoplja. Ovo su samo neki od pažljivo biranih Aromatherapist sastojaka koji čine bazu njihovih proizvoda. Uz gel za umivanje i tonik ovaj brend u svoju ponudi ubraja hidrantnu i hranljivu kremu za negu kože lica, intenz i blush serum. Kao i 100% kako maslac, kremu za ruke i raznolika eterična ulja.

Pored neosporivo kvalitetnih / pažljivo biranih i mešanih / supstanci ono što kod Aromatherapist obožavamo jesu i estetična pakovanja njihovih proizvoda. Kao i kreativnost kojoj pristupaju  u svakom segmentu brendinga i pristupačnost u cenama, dokazujući nam još jednom da cena ne znači uvek nužno i kvalitet.

Cool dizajn. Još cooler natpisi. I the coolest IG profil samo su razlog više da podržimo ovaj lokalni brend. I da osvestimo još jednom da su vrlo često upravo ti mali domaći brendovi zapravo skriveni dragulji koji nam donose najbolje iz sveta beauty, mode i lifestyle.

@the_aromatherapist
@the_aromatherapist

Naši favoriti su svakako gel za umivanje Neroli te voli bez kojeg ne polazimo na putovanja i krema za ruke Limun uz lavandu koju sa prvim jesenjim danima ne prestajemo da mažemo. Tu je svakako i kako butter koji nam u periodu dijete dodje nešto kao hranljiva krema za telo i dezert u jednom. Još kada vam kažemo da je Aromatherapist od skoro dostupan u našem fav lokalnom beauty mestu Pure Marketu, eto i vama razlog više da svratite do Jovanove i da testirate neke od Aromatherapist prozivoda.

Stoga vam u nastavku ostavljamo video Aromatherapist noćne rutine step by step. A na vama je da procenite da li / ili bolje rečeno koji / od ovih proizvoda želite da uvrstite u svoju jesenju rutinu.

@the_aromatherapist
@the_aromatherapist

photo. Instagram

/ / @the_aromatherapist

Učitati još
Zatvori