Na plažu ne idemo bez ovog proizvoda za sunčanje
Na plažu ne idemo bez ovog proizvoda za sunčanje

Na plažu ne idemo bez ovog
proizvoda za sunčanje

Tokom više od 40 godina, jedinstvena metodologija Biologique Recherche izgradila je izuzetnu reputaciju zadivljujuće efikasnosti koja se temelji na kliničkom pristupu nege kože, i pruža trenutne i dugotrajne rezultate.

Protection U.V. Corps SPF 25 inovativna je kombinacija 100 % prirodnih i ekološki prihvatljivih filtera koji poštuju okolinu i morsku bio-raznolikost. Pomaže u zaštiti epiderme od štetnih uticaja vidljive svetlosti te UVA, UVB i infracrvenih zraka. Bogat hidratantnim i obnavljajućim aktivnim sastojcima, pomaže u prevenciji starenja i dehidracije kože.

Iako je sunce neophodno za život i sintezu vitamina D, prekomerno izlaganje može uticati na zdravlje, a posebno na kožu, i ostaviti kratkoročne i dugoročne posledice. Uprkos nizu prirodnih zaštitnih mehanizama ljudskoga tela protiv UV zračenja, potrebna je spoljna zaštita od sunca da bi se ograničila oštećenja kože.

Protection U.V. Corps SPF 25

Kao dodatak liniji nege za sunčanje za lice, Biologique Recherche obogaćuje liniju za sunčanje specifičnim proizvodom za telo Protection U.V. Corps SPF 25. Kao novi naučni napredak za efikasnu borbu protiv štetnog delovanja sunca, Protection U.V. Corps SPF 25 temelji se na 100 % prirodnim mineralnim i biljnim filterima.

Tehnologija Triple Shield Complex© ciljano deluje na 100 % sunčevih zraka (UVA + UVB + vidljivo svetlo + infracrveno svetlo) i pruža potpunu zaštitu istovremeno čuvajući sunčev kapital kože. Bogat hidrantnim i obnavljajućim aktivnim sastojcima, Protection U.V. Corps SPF 25 pomaže u sprečavanju starenja kože i dehidraciji epiderme.

Biologique Recherche pruža program inovativne celovite nege za sunčanje koji sada uključuje zaštitu od sunca za telo koja je prilagođena svim trenutnim stanjima kože, koja je vodootporna , i poštuje okolinu i morsku bio-raznolikost. Naš sastav filtera zaštite od sunca osmišljen je tako da ograniči unošenje i širenje krema za sunčanje u more. Kao osnivački član udruženja OceanoScientific, prioritet Biologique  Recherche je dati doprinos očuvanju okeana.

Prednosti

  • štiti kožu od UVA i UVB zraka, vidljive svetlosti i infracrvenih zraka
  • sprečava fotostarenje
  • pomaže sprečavanju dehidracije

Preporuke za upotrebu

Kod kuće: naprskati na dlanove i naneti velikodušno na celo telo, posebno na vrat i dekolte pre svakog izlaganja suncu. Ako ne nanesete dovoljno proizvoda, nivo zaštite od sunca biće znatno smanjena. Za optimalnu zaštitu, potrebno je ponovo nanositi proizvod (barem na svaka dva sata), posebno nakon znojenja, plivanja, nakon što ste osušili kožu ili posle dužeg izlaganja suncu.

Foto: Biologique Recherche

Učitati još
Zatvori