Saznali smo kako Victoria’s Secret modeli treniraju za kultnu godišnju reviju
Saznali smo kako Victoria’s Secret modeli treniraju za kultnu godišnju reviju

Saznali smo kako Victoria’s Secret modeli treniraju za kultnu godišnju reviju

Victoria’s Secret modeli treniraju kao profesionalne atlete. To su više puta potvrdile kada su ih tokom godina održavanja kultne godišnje revije mediji pitali da otkriju tajnu dobrog izgleda. Kako su nas obradovale vesti da se Victoria’s Secret Fashion Show, odnosno godišnja revija, vraća, istražili smo na koji način će se za istu modeli pripremati.

Candice Swanepoel


Candice Swanepoel dugogodišnja je članica Victoria’s Secret klana. Ova manekenka godinama je uživala u prestižnom Angels statusu brenda Victoria’s Secret. Viktorijini anđeli su, u stvari, bile manekenke koje su se u lingerie gigantu istakle po uspešnim revijama i kampanjama. Biti Viktorijin Anđeo značilo je i da manekenka ima obezbeđeno mesto na godišnjoj reviji (za čije je audicije poznato da su zahtevne i intenzivne). Takođe, Angel status značio je i da su ti modeli više u medijima, te da više i govore o svojim privatnim životima. Privatni život modela umnogome podrazumeva i redovno treniranje, a Candice Swanepoel je knjiški primer discipline i rezultata.

Ova manekenka vodi aktivan život, a omiljeni su joj kardio treninzi i reformer pilates. Ipak, Candice nije zagovornica (samo) tipičnog kardija – ona smatra da je ples jedan od najboljih načina da se pokrene telo, ali i oslobodi um. Kako bi postigla izgled dugih, izvajanih mišića, Candice je posvećena vežbama sa trakama i lakšim tegovima, a ljubiteljka je i joge. Fokus je na velikom broju ponavljanja vežbi, ali i njihovom pravilnom izvođenju.

Adriana Lima


Adriana Lima možda je i najpoznatije lice brenda Victoria’s Secret. Ova brazilska manekenka prvi put je na reviji Victoria’s Secret prošetala 1999. godine, kad joj je bilo samo 19. Poslednja revija Adriani je bila 2018. i nismo sigurni da li se vraća na pistu Victoria’s Secret Fashion Show dogodine. Ipak, manekenka i dalje vredno trenira. Nakon tri trudnoće, Lima trenira sa istim entuzijazmom kao na početku karijere.

Takođe, ona je jedan od retkih modela koja otvoreno govori o naporu koji ulaže da bi bila u formi. Kako sama Adriana kaže – nije dovoljno samo trenirati, bitno je i zdravo se hraniti. Njena dobitna kombinacija tako je fokus na svežim namirnicima i veliki broj kardio treninga. Njen omiljeni vid kardija jesu kik-boks i trening sa vijačom. 

Jasmine Tookes & Josephine Skriver


Jasmine Tookes i Josephine Skriver su manekenke Victoria’s Secret koje su poznate i kao JoJa. JoJa je, naime, njihov zajednički fitness i activewear brend. On je i Instagram nalog na kom dele svoje treninge i savete za ishranu. Tako saznajemo da ove manekenke favorizuju, ponovo, pilates tip treninga. Njihova mantra je takođe i – nije do kvantiteta, već do kvaliteta.

Budući da su obe majke veoma mlade dece, njihovi dani ispunjeni su brojnim obavezama. Kako bi i dalje vreme posvetile sebi i svom telu, Jasmine i Josephine ističu važnost kratkih, ali efektnih treninga. One vole i treninge sa tegovima, koji pružaju dodatni boost mišićima. Dodatni plus je što su veoma ažurne kada je reč o Instagram nalogu, te ukoliko vam zafali inspiracije, velika je šansa da ćete na nalogu JoJa pronaći neku novu vežbu.

Učitati još
Zatvori