Jane Fonda ponovo pokreće ljude širom sveta, ovaj put, novom H&M Move kampanjom
Jane Fonda ponovo pokreće ljude širom sveta, ovaj put, novom H&M Move kampanjom

Jane Fonda ponovo pokreće ljude širom sveta, ovaj put, novom H&M Move kampanjom

Feel the burn…again!

Čuvena amrička glumica i aktivistkinja Jane Fonda revolucionizovala je fitness industriju otvorivši po prvi put ženama vrata te, do tada predominantno, muške industrije. Pokazala je ženama širom planete da u tom svetu postoji mesta i za njih, i dokazala generacijama žena da je jako telo, zdravo telo. Ovaj put, ponovo je odlučila da pokrene žene širom sveta pojavljivanjem u kampanji potpuno novom fitness odeljku H&M brenda – H&M Move.

 

VHS kaseta koja je promenila sve

Zahvaljujući Jane Fondi i njenom legendarnom videu za vežbanje Jane Fonda’s Workout, fitness industrija koji je do tada skoro pa isključivo bio dostupan samo muškarcima, približena je ženama širom sveta. Video je prvobitno bio namenjen ženama kao način da se pokrenu kod kuće, ali je njegov uticaj postao mnogo širi od toga. Doživeo je neverovatan uspeh kao najprodavanija VHS kaseta dugih šest godina, čime je prodato preko 17 miliona kopija kasete. Dan danas, ljudi širom sveta razumeće da je reč o legendarnoj Jane Fondi kada su u pitanju čuveni slogani poput feel the burn no pain, no gain.

H&M Move

H&M Move je došao da unese inovacije u svet fitnessa i postane vaš novi omiljeni movement brend! H&M je udružio snage sa Jane Fondom i JaQuel Knightom da pokrenu ceo svet i svako telo. Kreirali su elegantnu i funkcionalnu  fitness odeću na održiviji način. Pogledajte kako izgleda njihova nova kampanja kao i neverovatni komadi koji čine ovu kolekciju!

Foto: H&M, Profimedia

Učitati još
Zatvori