Emily Ratajkowski nam pokazuje kako u svom kupatilu možemo same osvežiti frizuru za čas
Emily Ratajkowski nam pokazuje kako u svom kupatilu možemo same osvežiti frizuru za čas

Emily Ratajkowski nam pokazuje kako u svom kupatilu možemo same osvežiti frizuru za čas

Nedavno je model Emily Ratajkowski podelila na društvenim mrežama momenat za koji verujemo da je dosta nas uspelo da se poistoveti bar jednom. Ne brinite, ovo je zapravo možda i jedini put da ćemo ikad izgovoriti da je neka izuzetno poznata ličnost uspela da nam bude donekle relatable. Međutim, pre neki dan na TikToku, Emrata  nam je pokazala na koji način ona sama rešava jedan veoma čest ženski, nazovimo, problem.

@emrata
@emrata

Do(n’t) try this at home!

Nervira vas način na koji vam kosa pada baš tog dana?  Nismo ni sami sigurni šta joj fali, samo znamo da joj fali to nešto. E pa, Emily ima rešenje za to. Samo se dohvatite prvog para kancelarijskih makaza u kući (vaš frizer će vas obožavati zbog ovog), i preuzmite stvar u vaše ruke.

Emily je vešto izvukla prednji deo kose i malo po malo, skraćivala i oblikovala pramenove kako bi joj bolje uokvirili lice. Da, i to je to. Prilično jednostavno, zar ne? Uz samo pet minuta vremena, i malo nereda u vašem kupatilu, sami ste uspešno osvežili svoju frizuru za tren.

@emrata

I know you cant tell a difference at the end 🤦‍♀️

♬ original sound - Emrata

Celebrity TikTok mania

U poslednje vreme, čini nam se da se dosta poznatih ličnosti prebacilo na TikTok kao njihovu primarnu društvenu mrežu. Upravo jedna od onih koju obožavamo da pratimo ovih dana na toj platformi jeste Emily Ratajkwoski. Čini nam se da TikTok ipak pruža mogućnost našim omiljenim zvezdama da pokažu bar malo više svoje ličnosti nego inače.

Mada, društvene mreže su društvene mreže, i malo toga je zapravo spontano kao što nam se čini. To, međutim, ne znači da ne uživamo u zanimljivoj objavi naših omiljenih poznatih ličnosti tu i tamo. Pogotovo kad je ovakva gde nam Emily i njena prijateljica šalju good vibes for the day igrajući na ulici u kaubojskim čizmama. We love to see it.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori