Donosimo vam 3 make up look-a idealna za letnji izlazak u grad
Donosimo vam 3 make up look-a idealna za letnji izlazak u grad

Donosimo vam 3 make up look-a idealna
za letnji izlazak u grad

Živimo u godini trenda less iz more, kada su u pitanju kako fashion, tako i beauty trendovi. Maksimum za koji se većina devojaka odluči ovog leta su eventualno bold lips, neki karmin u crvenoj, bordo ili pink varijanti. Nekako nam se čini da akcenat više nije na očima, jer dobar eye make up look ipak zahteva vreme i preciznost. A usne ako malo precrtate, koga briga. Mi smo ipak rešili da vas nagovorimo da se odlučite za upadljivi look na očima i donosimo tri inspo primera kako da promenite svoju make up rutinu, barem na jedno veče. Sve što vam treba su: precizna ruka + kvalitetan eye liner.

Candy pink eye liner

Veronica Ferraro ne eksperimentiše previše sa šminkom, a na njenim zelenim očima često vidimo senke u bronzanim nijansama. Ovog puta, ona je odlučila da izvuče eye liner u pastelnoj roze nijansi. Naglašene prirodne obrve, malo bronzera i nude karmin ili sjaj za usne savršen su dodatak ovom upadljivom detalju na očima. Bez obzira na boju očiju ili kose, usudite se da probate ovako efektan make up.

Anastasia Beverly Hills
Revolution
NYX

Geomtrijska eye liner igra

Olivia Culpo ima savršene proporcije lica za šminkanje, ali često igra na sigurne beauty varijante. Ovog puta, za nešto svečaniju priliku, vidimo pravo mini make up remek delo na njenim očima. Od domaćih šminkera ovako precizne oči izvlače Milan Bauranov i Lukaya Milica, i često kod njih na profilima nailazimo na ovu metodu. Ako se ipak usudite da probate ovo sami, pre samog spremanja probajte ovo par puta, kada imate višak slobodnog vremena. Za samu priliku, krenite da se spremate mnogo ranije, ukoliko vas ruke ne budu slušale da imate vremena da počnete ispočetka.

Lancome
Sephora
Kat Von D

Messy smokey eyes

Ako neko voli da eskperimentiše sa šminkom, to je definitivno Chiara Ferragni. Ona je neko ko savršeno igra ovu influens igru, na svoj način iznese svaki dizajnerski komad i nije slučajno u top 10 blogerki na svetu. Ovde je vidimo u glam izdanju, a njene svetle oči istaknute su nepravilno nanešenom tamnom senkom u messy fazonu. Kada kažemo nepravilno, ne mislimo da zamažete oči tamnom senkom bez ikakvog reda, već je to prosto tehnika šminkanja. I ako ne znate dobro da je uradite, finalni rezultat može da bude jako loš. Otvorite neki old school you tube tutorial i kucajte smokey eyes tehnique. I srećno.

Laura Mercier
Hourglass
Natasha Denona

Foto: Instagram, Sephora.com

Učitati još
Zatvori