Donosimo načine kako da kombinujete crveni karmin
Donosimo načine kako da kombinujete crveni karmin

Donosimo načine kako da
kombinujete crveni karmin

Detektovali smo novi trend – crveni i bordo detalji su must ove sezone. Kako ulepšavaju svaku modnu kombinaciju, tako crveni make-up detalji bespogovorno krase i naš celokupan beauty look. Crveni karmin kao proizvod koji je položio svaki test vremena i zadržao status timeless and chic proizvoda, zauvek će da nosi prvo mesto kada su u pitanju crveni detalji u make-up rutini. On je simbol ženstvenosti, elegancije i samopouzdanja. Crveni karmin je neizostavni deo u svačijoj kolekciji šminke. Zato beauty industrija stalno kreira nove nijanse i teksture istog. Njegova raznovrsna paleta omogućava svakoj ženi da pronađe savršenu boju koja odgovara njenom tenu i ličnosti. A mi vam donosimo tri načina kombinovanja crvenog karmina.

Danielle Marcan, beauty influenserka je puno puta bila naša inspiracija. Njene ideje su neretko unosile svežinu u našu make-up rutinu. Ovog puta nam je predstavila nekoliko načina na koje možemo kombinovati crveni karmin.

Cola lips

Kako i sam naziv kaže, ovaj način šminkanja usana je inspirisan Coca-Colom, i često uključuje braon, karamel i crvene tonove. Ideja je da se postigne izgled koji asocira na boju i sjaj koji postoji u čaši coca-cole. Ono što nam je potrebno kako bismo rekreirali cola lips jeste olovka za usne u braon nijasni i crveni karmin. Prvo što radimo jeste uokviravanje usana braon olovkom. Popunite ivice i dodajte malo braon boje i po sredini usana. Nakon toga sledi popunjavanje usana crvenim karminom. Poželjno je da bude u mat nijasni.

Jelly red lips

Gelasta tekstura i vibrantne boje koje podsećaju na ukusne voćne gumene bombone. To je ono kako bismo opisali jelly red lips. Iako su prethodno navedene cola usne klasik koji ne izlazi iz mode, ovaj način šminkanja usana je nešto zabavniji. Možete poslužiti kako za day to day prilike, tako i za večernje izlaske. Ono što vam je potrebno jeste crvena olovka za usne i sjaj u roze ili nude nijansi, ali sa šlokicama. Usne uokvirite sa olovkom, a zatim ih popunite shimmery sjajem. Et voila!

Cloud lips

Za poslednju inspiraciju potreban vam je crveni karmin i korektor. Naziv cloud lips su dobile jer, ukoliko ih pravilno rekreirate izgled usana poprimi puff oblik, baš poput oblaka. Prvi korak jeste korektor. Nanesite ga na gornju i donju ivicu usana. Možete ga izblendati beauty blenderom ili rukom, ukoliko vam je tako lakše. Nakon toga nanesite nijansu crvenog karmina koja vama najviše odgovara. Ključno je da ne namažete cele usne, već samo središnji deo. Tako ćete dobiti puniji i puff izgled usana.

Učitati još
Zatvori