Beauty trick: Promenite oblik lica pomoću rumenila
Beauty trick: Promenite oblik lica pomoću rumenila

Beauty trick: Promenite oblik
lica pomoću rumenila

Ne, nije uključena nikakva face editing aplikacija za ovaj shapeshifting momenat. Svako ko bar malo uživa u šminki, svestan je transformativne moći koja ona ima. To kad kažemo, nemamo nužno na umu velike količine proizvoda na licu, a definitivno nismo ni take her swimming on the first date mentaliteta. Radi se, naravno, samo o iluziji. Igra dubine, svetlosti i boja, kako bismo postigli suptilne optičke varke. Ovaj put, govorimo o pozicioniranju rumenila i načinu na koji on igra ulogu u vizuelnoj promeni oblika našeg lica.

@nikki_makeup
@chykapuka

Različito nanošenje rumenila za postizanje različitih efekata

Koliko god mislite da je za ovo potrebna neka posebna veština, brzo ćete shvatiti da to nije slučaj. Često govorimo o tome da pronađemo proizvode ili način šminkanja koji najviše odgovara nama i našem licu. Međutim, šta to zapravo podrazumeva? Nije čudno ako u različitim situacijama, različita primena šminke postiže baš ono što smo želeli u tom trenutku. Nekad želimo zategnuti snatched izgled lica, dok u drugim momentima želimo više mladalački izgled mekanih, okruglih obraza. Sve se svodi na poziciju nanošenja rumenila.

@nikki_makeup

How to: Blush shapeshift

U poslednje vreme smo na društvenim mrežama videli dosta video objašnjenja koji su to sve različiti načini nanošenja rumenila, i koji oni vizuelni efekat imaju na oblik našeg lica. Postavljanje rumenila više na našim obrazima i gotovo sve do obrve, vizuelno će zategnuti i izdužiti naše lice. S druge strane, rumenilo nanešeno više ka centru lica, vizuelno će ga skratiti i daće efekat izgleda punijih, okruglih obraza. Ako ipak želite da date osećaj svežeg preplanulog lica, kao da ste samo malčice bili na suncu duže nego što je trebalo, rumenilo nanešeno tačno ispod očiju i preko nosa postići će upravo to.

Pogledajte koji svi načini stavljanja rumenila služe za postizanje različitih efekata, i sledeći put usudite se da promenite vašu uobičajenu rutinu i isprobajte neku od ovih tehnika.

@hayleybuix

Playing around with the new WANDERful World powder blush collection from @benefitcosmetics! Save a little $$ using my code HAYLEY15 💖 #benefitblush #makeuphacks #benefitpartner

♬ original sound - Hayley
@lenkalul

AD Which one is your favorite? @sheglam color bloom liquid blushes are stunning 💘 #SHEGLAMblush #SHEGLAM #SHEGLAMpartner

♬ Paro - Speed Up - Nej

Journal Blush Recs

Odabir savršenog rumenila za nas mini zadatak za sebe. Tonovi, podtonovi, sjaj ili mat… it can be too much. Zato, donosimo vam nekoliko Journal odabira rumenila kojim mi najčešće pribegavamo, od kojih ćete možda baš pronaći vaš sledeći favorit.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush
Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush
Benefit Cosmetics Dandelion
Colourpop pressed powder blush
Wet n Wild Mellow Wine

Foto: Instagram, Aura Kozmetika, Wet n Wild, Too Faced, Rare Beauty, Fenty Beauty, Benefit Cosmetics, Colourpop

Učitati još
Zatvori