Roze korektor je make-up proizvod koji niste znali da vam je potreban
Roze korektor je make-up proizvod koji niste znali da vam je potreban

Roze korektor je make-up proizvod koji
niste znali da vam je potreban

Iako ste do sada možda bili sigurni da je vaš odabir korektora nešto što sigurno nećete preispitati, TikTok i Instagram su uvek tu da nam pokažu suprotno. Ukoliko do sada niste bili obavešteni, roze korektor je beauty proizvod koji niste znali da vam je potreban. Stoga, seciramo čemu služi roze korektori, kao i koji proizvodi na tržištu su najbolji za isprobavanje ove metode

P.S. Donosimo način kako možete da ga napravite i sami.

How to: Pink concealer 

Kako online beauty kreatori nalažu, roze korektor, u suprotnosti onom u klasičnoj boji kože, učiniće da vam predeo ispod očiju dobije posebnu svežinu. Neki su od mišljenja da roze korektor može biti izuzetno komplementaran određenim tonovima kože, ali je ujedno i odličan način da šminka dobije prirodniji osećaj i izgled.

Iako isprva deluje iznenađujuće, roze korektor se koristi u potpunosti kao i bilo koji drugi korektor. Međutim, zadržite ga isključivo ispod očiju kako biste uneli malo svetlosti u taj deo lica. On nije namenjen za prekrivanje nesavršenosti na licu, stoga u tom slučaju i dalje čuvajte vaš omiljen korektor pri ruci.

Ukoliko želite da pojačate roze efekat, umesto običnog setting pudera možete koristiti roze setting puder.

Journal tip!

Ukoliko ne uspete da se dočepate roze korektora ili setting pudera, postoji način kako sami možete napraviti sličan proizvod. Mešanje vašeg regularnog korektora sa svetlo-roze tečnim rumenilom ispod oka postići će gotovo isti efekat, a isto tako možete napraviti roze setting puder mešajući vaš standardni puder u prahu sa malo izdrobljene roze senke!

Predlog proizvoda

Exa Beauty High Fidelity Balancing Color Corrector
Maybelline Instant Age Rewind Eraser
L.A. Girl Hd Pro Conceal, Cool Pink Corrector
HUDA BEAUTY Easy Bake Loose Baking & Setting Powder
Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder – Pink Tone-Up for Brightening

Foto: Instagram, Exa Beauty, Sephora, Amazon

Učitati još
Zatvori