Čime negujemo usne ovo leto?
Čime negujemo usne ovo leto?

Čime negujemo usne ovo leto?

Od izbora nude olovaka kojima dobijamo izgled punijih usana, preko trika postizanja glitter lips izgleda uz porizvode koje posedujete i obaveštenja da su clear glosses zavladali beauty planetom, do noviteta u vidu atipičnih mat ruževa koje smo testirali – ovog proleća u fokusu su nam bile usne. U istoj sferi interesovanja ostajemo i u nadolazećim prvim danima leta, ali se ovog puta vraćamo nekoliko koraka unazad i tražimo odgovor na pitanje čime ovog leta negujemo usne?

Team lips [ over eyes ] danas za vas biramo najbolje lipmask proizvode kojima održavamo blistavu i zdravu kožu usana.

/ @rosiehw /
/ @inbeautymag /

First things first – lip[mask]!

Nakon što smo vam servirali bezbroj vesti na temu beauty trendova i tips&tricks kako postići željene makeup look-ove, ovog toplog junskog dana se vraćamo na minimalistička setovanja i još jednom potvrđujemo, bez dobre osnove i konstantne skincare nege nema ni podloge za postizanje savršenog makeupa. U skincare ritualima jedan od segmenata koji najviše ispašta i kojem posvećujemo minimalnu pažnju su usne. Journal beuaty tim odlučno odmahuje glavom i kaže – pogrešno. Koža usana jednako je nežna koliko i koža okoloočnog područja i jedna je od prvih na kojoj se tragovi starenja primećuju. Iz tog razloga potrebna joj je dodatna nega, a u danima koji dolaze i temperaturi koja prebacuje optimalnih 25C upravo nam je ona u fokusu. S tim u vezi, danas se bavimo proizvodom koji štiti, neguje i podmlađuje naše usne – lipmask[ama].

 

/ @midnightcarrides /
/ @velvetdynasty /

Koji su benefiti maski za usne?

Maske za usne dubinski hidriraju, omekšavaju izgled i osećaj kože, i često usnama daju negovan, extra mekan i juicy izgled. Formule od kojih se one prave uglavnom se sastoje od bogatih putera, poput kakao putera, lekovitih ulja i dodatnih sastojaka, poput hijaluronske kiseline. U ponudi komercijalnih beauty brendova postoji nemali broj maski za usne, a mi smo se potrudili da prema sastojcima, učinkovitosti i recenzijama skincare eksperata za vas izaberemo neke od najboljih.

/ Journal finds: lipmasks /

/ TATCHA -The Kissu Lip Mask /
/ NUXE - Ultra-nourishing Lip Balm /
/ L:A BRUKET - 271 Recovery Lip Mask /
/ LANEIGE - Lip Sleeping Mask /
/ KIEHL'S - Buttermask For Lips /
Učitati još
Zatvori