7 drogerijskih proizvoda šminke koji nam se uvek nalaze u neseseru
7 drogerijskih proizvoda šminke koji nam se uvek nalaze u neseseru

7 drogerijskih proizvoda šminke koji nam
se uvek nalaze u neseseru

Mnogi od nas imaju dugogodišnje make-up rutine na koje znamo da uvek možemo da se oslonimo, i kojih bismo se teško odrekli. Ne kaže se bez razloga da je čovek biće navika. Međutim, svaki pravi beauty fanatik zna da je izbeći isprobavanje novih i zanimljivih proizvoda, gotovo nemoguće. Along the way, u svom tom isprobavanju, hitovima i promašajima, pronašli smo proizvode koji su se iznova i iznova pokazali kao pouzdani i zaslužno osvojili titule naših favorita.

Sigurni smo da se i u vašim neseserima nalaze određeni proizvodi koji čim vidite da su pri kraju, brže bolje odete u radnju da kupite nove za svaki slučaj. Razumljivo. Stoga, donosimo vam Journal izbor 7 proizvoda koji se uvek nalaze u našim neseserima, a šanse su velike da ih imamo spremne i u rezervi.

High end vs drugstore make-up

Kada govorimo o kvalitetnoj šminki, često se vode razgovori o proizvodima koje neretko prati cena daleko od pristupačne. Ne osporavamo činjenicu da je mnogo high end proizvoda koji svojim kvalitetom i izvedbom opravdavaju sumu novca koju bismo morali da izdvojimo za njih. Međutim, drogerijska šminka često biva zaboravljena i ostaje izostavljena iz tih razgovora. And we won’t stand for that. Svaki make-up znalac zna da, osim što je to potpuno suludo, na taj način ostajete bez bezbroj drogerijskih proizvoda koji su podjednako dobri, ali i bolji, od nekih skupljih alternativa.

Zato, naša lista 7 tried and true proizvoda sastoji se od isključivo šminke koju možete da naćete u našim drogerijama. Svratite do najbliže DM ili Lilly radnje, i možda ćete baš otkriti vaše sledeće make-up favorite.

Journal top 7 drogerijskih proizvoda šminke

Maskara

lash princess false lash mascara

Korektor

LIQUID CAMOUFLAGE HIGH COVERAGE CONCEALER

Rumenilo

COLOR ICON BLUSH - Mellow wine

Ajlajner

liquid ink eyeliner waterproof

Puder u prahu

ALL MATT PLUS SHINE CONTROL POWDER

Gel za obrve

make me brow eyebrow gel mascara

Sjaj za usne

LLUMS Wet Lips sjaj za usne - Caffe Latte

Foto: Lilly Drogerie, Essence Cosmetics, Catrice, Wet n Wild

Učitati još
Zatvori