Evo zbog čega je najpoznatiji muzej voštanih figura bio prinuđen da izmeni figuru Justina Biebera
Evo zbog čega je najpoznatiji muzej voštanih figura bio prinuđen da izmeni figuru Justina Biebera

Evo zbog čega je najpoznatiji muzej voštanih figura bio prinuđen da izmeni figuru Justina Biebera

Pre samo nekoliko dana, Hailey i Justin Bieber su na Instagramu podelili lepe vesti, odnosno informaciju da čekaju prvo dete. Kroz kompilaciju fotografija i snimaka, ovaj IT par koji je krunisao svoju ljubav 2018. godine ponovo je privukao pažnju javnosti. Samim tim, čestitke su počele da pristižu iz čitavog sveta. Posledično, čestitkama su se pridružile i različite ustanove – a jedna od njih je i muzej Madame Tussauds u Londonu. Iako je popularni pevač u ovom poznatom muzeju voštanih figura dobio svoju još dok je imao 17 godina, ona je vremenom menjala svoj oblik. Posledično, usled novih vesti, njegova figura dobila je još jedan specijalni detalj.

Baby Tussauds 

Baš kao što su Hailey i Justin Bieber na društvenim mrežama ovu vest podelili i proslavili na unikatan način koji nas je sve oduševio, isto to učinio je i poznati muzej Madame Tussauds u Londonu. Naime, postojeća figura dobila je još jedan vrlo uočljivi detalj. A to je sivi nosač za bebe. Fotografiju je vrlo brzo podelio i muzej na svom Instagram nalogu. U njenom opisu stoje čestitka i poruka: Pomislili smo kako bismo mogli malo da pomognemo. 

Unutar nosača vidljiva je i beba na kojoj je uočljiva riđa kosa. Međutim, baš kao što još uvek nije poznato da li ovaj popularni par očekuje devojčicu ili dečaka – ni u muzeju nije jasno naznačeno. Ipak, sigurni smo da će se figura poznatog pevača sa vremenom dodatno menjati, i to u skladu sa aktuelnim dešavanjima. Štaviše, možda u bliskoj budućnosti i Hailey Bieber dobije svoju voštanu figuru.

justin bieber madam tussauds
Jonathan Hordle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: Jonathan Hordle / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram (@justinbieber)

Učitati još
Zatvori