Premijera komedije „Me Time“ stiže na Netflix ovog petka
Premijera komedije „Me Time“ stiže na Netflix ovog petka

Premijera komedije „Me Time“
stiže na Netflix ovog petka

Ako iza sebe ostavljate stresnu poslovnu ili privatnu nedelju, vreme je za komediju. Komedija + hot glumac (Mark Wahlberg) = jackpot. Ovog petka na Netflix platformi izlazi film ME TIME. Pored Mark-a, u filmu igraju Kevin Hart i Regina Hall što nam je stopostotna garancija da je film urnebesan.

Netflix

Radnja filma je sledeća: Porodični čovek, muž i otac Sonny Fisher (Kevin Hart) posle mnogo vremena ostaje sam za vikend i zove svog starog prijatelja (Mark Wahlberg) da provedu jedan ludi vikend zajedno. For the sake of old times. Kako to inače biva, kreće da se dešava gomila nepredvidjenih stvari. Na promo fotografijama vidimo kako njih dvojica u matching trenerkama nose džinovsku kornjaču, a verujemo da je film pun sličnih bizarnih situacija.

Mark je izjavio da ne pamti da se toliko smejao na nekom snimanju filma, i da gledaocima obećava isto. Tako da, ako želite ovog vikenda da sebi popravite raspoloženje, znate šta vam je činiti.

@markwahlberg

Nedavno smo pisali baš o tome kako Kevin Hart otvara plant based restoran brze hrane. Slučajnost ili ne, i Mark Wahlberg ima svoj lanac restorana koji su poznati po burgerima, a zove se Wahlburgers. Kolege u filmu, ali i u ugostiteljstvu, obećavaju da će vam ovaj vikend biti ispunjen smehom ako premijerno pustite film Me Time. Mi hoćemo, pa javljamo utiske!

Foto: Netflix, Instagram

Učitati još
Zatvori