Američki komičar Kevin Hart otvara svoj prvi plant based fast food restoran
Američki komičar Kevin Hart otvara svoj prvi plant based fast food restoran

Američki komičar Kevin Hart otvara svoj prvi
plant based fast food restoran

Nema ko nije čuo za talentovanog glumca sa izvrsnim smislom za humor. Ime mu je Kevin Hart, a trenutno je jedna od najvećih zvezdi Hollywooda. Proslavio se ulogama u filmovima ‘Tajna služba’ i ‘Jumanji’, a nedavno je odlučio da se oproba u preduzetničkim vodama.

Kevin krajem avgusta otvara svoj prvi restoran Hart House. On nije prvi glumac koji otvara fast food, Marh Wahlberg poznat je po lancu restorana Wahlburgers. Kevinov koncept je po mnogo čemu poseban, a pojedinosti o jelovniku otkrivamo u nastavku.

Hart House

Restoran je u potpunosti baziran na biljnoj ishrani. Jelovnik je kreiran na način da i oni koji više preferiraju meso zavole ovakav primer znatno održivije i zdravije ishrane. Uključuje i hamburgere, sendviče, krompiriće i milkshake, uz salate i druge priloge, ali u biljnoj alternativi. Valja naglasiti da je sve bez veštačkih boja i konzervansa.

„Kevin je ideju oko koncepta restorana razradio još na početku pandemije, a da sam mu ja tada bio savetnik – protivio bi se ovom projektu. Moram priznati kako dve godine kasnije potpuno drugačije razmišljam. Mislim da su svetu potrebni ovakvi restorani“, rekao je Andy Hooper, izvršni direktor Hart Housea.

Zanimljiv je podatak da je Hart House u svoj tim uključio kuvara Michaela Salema iz Burger Kinga. „Smatram da je ovo stvarno budućnost brze hrane, pa sam zato i prihvatio ovaj posao“, rekao je Michael Salem za strane medije.

Kevin 25. avgusta otvara svoj prvi fast food restoran u Los Andjelesu. Zanima nas hoće li Hart House uspeti da sa svojom ponudom stane rame uz rame sa fast food gigantima kao što su McDonald’s, Wendy’s i Burger King.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori