Pet događaja ovog vikenda u Beogradu koja nećemo propustiti
Pet događaja ovog vikenda u Beogradu koja nećemo propustiti

Pet događaja ovog vikenda u Beogradu
koja nećemo propustiti

I ovo nije šala! Zaista planiramo da ispratimo svih pet događaja u Beogradu koja smo ovom prilikom izdvojili kao predlog i za vas. Nema potrebe da dužimo basic uvodom o proleću i cveću, samo zgrabite svoje stvari i doživite dobro poznate ulice naše metropole.

Subota


Silosi / Đuro – Beyond House

Ozbiljna DJ garnitura zavrteće još ozbiljnije house ritmove na dan kada se ceo svet smeje. Doo, Ognjem i Mr. Cash, kombinacija koja već u samom startu najavljuje tople talase u publici u kojima ćete se izgubiti. Povedite računa o tome šta obuvate, jer njihovi ritmovi znaju da utanje đon patika bar za polovinu. Iskusni i strastveni, sigurno će vas navesti na to da ne napustite Silose do fajronta.

half / APRILILILI

Hip-hop muzički sastav FTP, bez sve šale, nastupa ove subote u half-u sa početkom u 19:00h. Da, ni početak žurke u 19h u popularnom noćnom klubu nije šala. Tako da, pripremite se ovaj vikend za novobeogradski underground spoj koji čine Jovan Veljković i Bogdan Kovačević. Mesec april zvanično dočekujemo uz ritmove pesama Život je bezveze ako si mrtav; Blok Brate Bruklin i K’o na pustom ostrvu.

Čini se da je half smisleno zakazao nastup dvojice najhumorističnijih repera na našim prostorima i to baš na Svetski Fool Day ili narodski Dan šale.

Kišobran / DRUGSTORE

Po nama, ova Kišobran žurka ima tendenciju da izraste u najbolju Kišobran žurku do sada. Žašo to mislimo? Pa… Samo ćemo vam nabrojati izvođače koji su zakazani za događaj koji okuplja najrazličitije muzičke žanrove na jendom mestu. To su: Pocket Palma, Feloneezy, Black Idol, Djeca, Izi Bejb, Tihi Talas.

Sa Pocket Palmom na čelu, oni koji posete Drugstore ovog vikenda, istopiće se pod uticajem dark pop zvuka. Mi jedva čekamo da čujemo ritmove njihove pesme Atomi i da se potpuno prepustimo aprilu i njegovoj šarmantnoj prolećnoj energiji.

Nedelja


Nedeljni VINTAGE BAZAR / Bluz i Pivo

Tradicionalno okupljanje ljubitelja vintange garderobe održaće se na dobro poznatoj lokaciji u Cetinjskoj 15. od 14h. Kao veliki fashion frikovi, nakon jutarnje/popodnevne kafice, znamo gde ćemo se sledeće uputiti. Mi vam savetujemo da budete tamo tačno na vreme i odmah ugrabite najbolje vintage delikatese za svoj ormar, a ne zaboravite da se nakon toga počastite pićem u najpoznatijoj bašti u Beogradu. Biće sunčano!

Silosi / Putujuće pozorište Meri Popins

Princeza na zrnu graška, ali u nešto malo drugačijoj izvedbi putujućeg pozorišta Meri Popins. Kako moderna legenda kaže, ljubav ne zna za titulu. Međutim, u ovoj priči, uspeh ljubavi zavisi od titule devojke u koju se princ zaljubljuje. Kako obična devojka postaje princeza, već je poznato, ali nije na odmet pogledati i verziju pozorišta Meri Popins.

Mi već znamo kome će iz našeg okruženja ova predstava biti zanimljiva, a s obzirom na to da predstava počinje u 16h imate savim dovoljno vrmena da se nakon vintage bazara uputite u osunčane Silose.

Nakon dobre žurke u subotu i laganog razmrdavanja po gradu nedeljom, ostaje vam da čitavu priču zaokružite kasnim ručkom u nekom od beogradskih retsorana.

Foto: Instagram; @ftp_cojkana; @pocketpalma

Učitati još
Zatvori