Save the date: Bliži se Wine Garden u Botaničkoj bašti
Save the date: Bliži se Wine Garden u Botaničkoj bašti

Save the date: Bliži se Wine Garden
u Botaničkoj bašti

Savršena letnja Journal jednačina glasi – vino + Botaniška bašta = jedna od najpopularnijih manifestacija prestonice Wine Garden. Sada več tradicionalno, petu godinu zaredom, Botaniška bašta „Jevremovac“ će tokom prvog vikenda juna postati vinska bašta. A to znači samo jedno – upisujemo u kalendar i odlažemo sve obaveze tog vikenda, jer ova kultna manifestacija se ne propušta. Razlog – vina iz Srbije i regiona, džez, evergreen, swing i rockabilly.

 

Partners in crime wine

Jedna od najpopularnijih manifestacija prestonice Wine Garden već nakon prvog izdanja prevazišla je titulu vinske manifestacije i postala mnogo više od toga. Danas je sinonim za događaj koji, osim ljubitelje vina, okuplja i ljubitelje prirode, dobre muzike, druženja i odlične hrane. Iz godine u godinu vinska ponuda je sve bogatija. Ove godine posetioci će imati prilike da isprobaju vina iz čak 80 vinarija iz Srbije, regiona, ali i sveta. Degustacije su neograničene i besplatne uz ulaznicu, a za bolji užitak svaki posetilac će na ulazu dobiti vinsku čašu.

Osim vina posetioce, kao i svake godine, očekuje i bogat izbor sireva i hrane. Sve će biti začinjeno i raznovrsnim muzičkim i zabavnim programom na čak pet punktova širom Botaničke bašte. Sviraće se džez, evergreen, strana pop i filmska muzika, najlepša dela klasične muzike, a igraće se swing i rockabilly. Na zelenim površinama biće postavljeni lejzi begovi i prostirke za sedenje, te će svako moći da nađe kutak za uživanje.

First thing first…

Iako se Botanička bašta prostire na preko pet hektara površine, zbog ugođaja i komfora, broj posetilaca će biti ograničen. I zato je naš savet da na vreme obezbedite svoju ulaznicu. Jer, Wine Garden je jedina vinska manifestacija u regionu gde se iz godine u godinu traži karta više! Kapije će za posetioce biti otvorene 3. i 4. juna od 14 do 21 čas, a ulaznice po ceni od 1.500 dinara se u pretprodaji mogu kupiti online na Tickets.rs ili direktno na prodajnim mestima Ticket Vision.

Producenti manifestacije su Udruženje Vinski maraton i Fusion Event, uz podršku Turističke organizacije Beograda koja je Wine Garden uvrstila među najznačajnije manifestacije u gradu. Više informacija na www.winegarden.rs i na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

Foto: Ivana Čutura, Instagram

Učitati još
Zatvori