Willow Smith izbacila je najnoviji album ‘Coping Mechanism’
Willow Smith izbacila je najnoviji album ‘Coping Mechanism’

Willow Smith izbacila je najnoviji
album ‘Coping Mechanism’

Instagram profiluWillow Smith izbacila je svoj peti studijski album pod nazivom Coping Mechanism. Album otpočinje prethodno izbačenim singlom Maybe It’s My Fault, a ceo album sadrži ukupno 11 pesama pop-punk žanra.

Willow je objavila izlazak albuma na svom Instagram profilu uz reči: „Nijedna reč ne može da opiše zahvalnost i radost koju osećam u ovom trenutku.”

Coping Mechanism

Coping Mechanism

Nakon prošlogodišnjeg albuma Lately I Feel Everything, Coping Mechanism je njen drugi album zaredom gde pojačava ulogu gitare. Na prošlom su se pojavili Travis Barker iz Blink-182 i Avril Lavigne, dok je na ovom jedini feature Yves Tumor na numeri Perfectly Not Close to Me.

Istovremeno kao i izlazak ovog albuma, izbačen je i muzički spot za pesmu Ur a Stranger. U spotu kojem je režirala Willow Smith, osim pop-punk pevačice pojavljuje se i Paris Jackson.

Mnogi smatraju da je ovaj album jedno od najličnijih dela koje je Willow dosad izbacila. U nedavnom intervjuu, ova Gen Z pevačica je objasnila kako Coping Mechanism nije namenjen da  bude depresivan album, uprkos mišljenju drugih.

Iako ovaj album prikazuje određene emocije koje su obično smatrane negativnim, pevačica se strogo protivi ovim stavovima. Ona ističe kako je svaka emocija vredna poštovanja ričima: „Mislim da je tuga izraz nas samih na tako lep način. Toliko je odgurujemo, a ja ne mislim da bi trebalo. Trebalo bi da poštujemo našu tugu i treba da poštujemo svoj bes i treba da poštujemo našu nelagodu, jer je i ona deo nas.”

Ako želite da vidite njenu novu frizuru o kojoj smo pisali, kliknite na link

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori