021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Jul – sedmi po redu mesec u godini – je u znaku visokih letnjih temperatura, te dobrog provoda i stvaranja novih uspomena o kojima će se dugo pričati. Njih, između ostalog, možete da napravite i u srcu plesnog podijuma, i to u Novom Sadu koji će [ još jednom ] biti epicentar dešavanja. Upravo zbog toga smo napravili selekciju najboljih ovonedeljnih žurki koje su ponele titulu našeg omiljenog bega iz stvarnosti. Dakle, vodimo vas u đir po gradu, a koga to slušamo u predstojećim danima – saznajte u nastavku teksta.

Vikend u Novom Sadu • 021. night escapes


OD ČETVRTKA DO SUBOTE / 24 BAR

24 bar otvoren je pre samo mesec dana, a vrlo brzo postao je ultimativno mesto koje garantuje odličan provod. Dvadeset četvorka svakog vikenda dočekuje prijatelje kuće, a upravo oni svim ljudima koji su željni uzbudljivog vikenda predstavljaju svoje kolekcije. Istovremeno, oni ih vode i na različita muzička putovanja koja su glavni razlog činjenice da je 24 bar i ove nedelje označen kao the place to be.

Kada padne mrak, stavke koje čine 24 bar weekend jednačinu su ploče, kokteli i divni ljudi. Ipak, vikend u Dvadeset četvorci ove nedelje počinje već u četvrtak. Ploče i numere koje vole privatno da slušaju, a koje se razlikuju od njihovih standardnih nastupa, predstaviće Commissar Lag i Bojan Vuković. U petak je disko kugla spremna za najveće Synth pop Yugo hitove, a subota je veče kada Novak donosi svoju odabranu muzičku kolekciju.

PETAK / ABUKAZEM

Abukazem u petak, 5. jula, slavi drugi rođendan i poziva nas sve da svratimo na veliku proslavu. Štaviše, celodnevni program prilagođen je apsolutno svima i trajaće od 14 časova do 22 časa. Adresa je svima dobro poznata – Ilije Ognjanovića 4 – a sve što vam preostaje jeste da na vreme pripremite pozitivne vibracije, te okupite omiljeno društvo. Tu vas očekuju pop-up market, kao i sunset set za koji će biti zadužen Filip Grujić. Okupljeni će sigurno uživati u njegovom najsvežijem izdanju, a zadatak mu je vrlo jednostavan – podstaći ljude na đuskavac.

OD PETKA DO NEDELJE / DISCONT

Od petka do nedelje – Discont je uvek odlična ideja. Tri večeri zaredom, okupljeni će poželeti dobrodošlicu julu, a istovremeno će poželeti i da vikend potraje bar malo duže. Razlog je jednostavan – u petak će muziku puštati The + i Zira, a potom u subotu slede Bokee i Aćim. Nedelja je rezervisana za nezaboravnu matinée žurku, a tada će se za DJ pultom naći Goto. Dakle, ukoliko ste raspoloženi za zagrejanu atmosferu, preostaje vam samo da okupite odabrano društvo i uputite se na dobro poznatu adresu. Jer, we gotta feeling – that tonight this weekend is gonna be a good night weekend.

OD ČETVRTKA DO SUBOTE / PUBERAJ

Vikend u Novom Sadu nije potpun bez [ barem jedne ] posete PUBeraju. Ove nedelje, za muzičko putovanje biće zaduženi Lock’d u sredu, a potom i Jedi Mind Kicks u četvrtak. U petak ćete poleteti na muzičko putovanje čiji će pilot biti Nexie, a u subotu će to mesto zauzeti Ilija Savić. Svaki od njih će vas dočekati sa jedinstvenim setovima, a – kao i uvek – na žurke čiji je prosek sada već standardno odličan [ 5.00 ] su pozvani apsolutno svi.

Učitati još
Zatvori