021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

U nedelji kada počinje leto, želja da predstojeće večeri provedemo pod vedrim nebom nikada nije bila veća. Topao letnji vazduh i ovog vikenda sprovešće sve ljubitelje dobrog provoda kroz brojne ulice Novog Sada koji će biti epicentar dobrog provoda. Iako nam predstoji novi vikend u Novom Sadu, nastavljamo da igramo po istim pravilima. I to, doslovno, igramo. Stoga, kako bismo vam olakšali potragu za idealnim mestom u kom ćete provesti večerenje sate, izdvojili smo žurke koje sigurno ne želite da propustite.

vikend u novom sadu
Lily Lane / Polaris / Profimedia

Vikend u Novom Sadu • 021. night escapes


OD SREDE DO SUBOTE @ PUBERAJ

Zbog ovonedeljne selekcije žurki u PUBeraju, poželećete da tamo odete čak četiri puta. Vikend ove nedelje počinje već u sredu, kada će vas na poznatom mestu dočekati Fich. U čevrtak će za dobar provod biti zadužena Teodora Van Context, a u petak Rossa. Naposletku, u subotu će vas u PUBeraju na muzičko putovanje odvesti Georg. Sve žurke će jednom mestu uspešno spojiti odličnu muziku i divne ljude, a iskusni DJ-evi biće glavni razlozi zbog kojih će se ova nedelja dugo prepričavati.

BOET @ KC LAB

Ako ste ljubitelji afričkog zvuka, KC LAB je ovog petka definitivno the place to be. Lock’d, Fich i Glindž objedinili su na jednom mestu brojne hitove koji su provučeni kroz ritam filter koji im daje potpuno novu dimenziju i podstiče isključivo na đuskanje. Amapiano, Afro, Baile Funk, Jersey Club, Garage i Jungle samo su neki od žanrova koje ćete u petak čuti u KC LAB-u, a glavni cilj ovih DJ-eva je da ujedine sve ljubitelje dobrog provoda. Žurka počinje u 20 časova, a ulaz se naplaćuje 300 dinara.

ROĐENDANSKA ŽURKA @ DISCONT

Discont ove subote puni deset godina i poziva nas sve na nezaboravnu žurku koja počinje već u 18 časova. Čak sedam osoba će se zajedničkim snagama potruditi da ostanete bez glasa, te odradite odličan kardio na žurci. Dakle, vikend euforija je sve bliže – a vama preostaje samo da na vreme pripremite pozitivne vibracije i udobne patike za đuskanje. Nakon toga, uputite se na žurku tokom koje možete da očekujete dijapazon zvukova koje definitivno ne želite da propustite.

Učitati još
Zatvori