011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Počinje još jedan vikend u Beogradu, a Journal je za vas spremio listu najletnjih destinacija koje morate posetiti. Vikend standardno počinjemo u četvrtak, a završavamo u nedelju i kako kaže popularna pesma: (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!). Letnje temperature se vraćaju, a za sobom ostavljamo nekoliko kišnih dana koji (naravno) nisu mogli da nas zaustave. Pored proverenih party destinacija dodajemo i neke nove i pravimo ultimativni izlazak u prestonici, jer prvi vikend u julu jednostavno mora da se obeleži.

011. night escapes: Vikend u Beogradu


Neni & Anya @ Pola pola

U julski vikend ulećemo sa devizom Kome je vruće nek dođe u baštu! Naime, Pola pola zvanično otvara sezonu vrelih julskih party-ja. Leto je tek počelo, a žurke su već u svom punom sjaju, pa su tako za vaš odličan provod sedmog jula zaduženi Neni i Anya. U pitanju je matinée, a start je u pet sati popodne. Pola pola je već duže vremena prvi na listi izabranih beogradskih žurki, tako da ni ovog vikenda nećemo napraviti izuzetak.

Djenga @ Silosi

Prava letnja destinacija jesu, naravno, Silosi. Kako smo navikli da nas blizu reke uvek očekuje party spektakl tako ćemo i ovog vikenda da se uputimo ka Silosima i otkrijemo šta su nam to spremili na beogradskom noćnom repertoaru. U petak, petog jula očekuje vas @djenga_official i vodi na daleke plaže svojim zvukom u dobro poznatom @ponta.011 baru.

Moks & Peppe @ Kućica

Ukoliko ste u potrazi za fenomenalnim i autentičnim beogradskim provodom na vodi, your search ends here. Kućica predstavlja jedan od najreprezentativnijih primera vrunskog provoda, a ovog petka, petog jula, vas očekuje fenomenalan početak vikenda uz muziku koju vrte Moks & Peppe. Spremite se za nekoliko sati pravog leta i krenite na Kućicu, nećete se razočarati.

Jugoslovenka @ Budućnost

U petak, petog jula u Beton hali očekuje vas povratak u prošlost i to, kontradiktorno, u klubu Budućnost. Žurka Jugoslovenka je dobro poznata svima koji su prethodnih godina četvrtkom na Šlepu na žurci đuskali uz stare hitove, a ovog petka je poslednja Jugoslovenka u sezoni. Zato se spremite udobno jer ćete mnogo plesati i uživati, a očekuju vas najveći hitovi regionalnih bendova i izvođača.

Učitati još
Zatvori