011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Leto večeras zvanično počinje, a to znači da su žurke u Beogradu uveliko na vrhuncu svoje slave. Letnje žurke znače partijanje na otvorenom, tako da obucite svoj najletnji outfit i spremite se za nekoliko nezaboravnih dana. Od kultnih žurki i festivala do noviteta koji obećavaju da će to postati, standardno ćemo vas spremiti da provedete izlazak u punom sjaju. Vikend u Beogradu standardno počinje u četvrtak, a mi smo popisali najbolje žurke koje morate posetiti u novom Journal vikend vodiču.

011. night escapes: Vikend u Beogradu


Ceo vikend @ Pola pola

Pola pola nam je postao omiljeni party saveznik u letnjim danima. Osim specifične ideje koja stoji u korenu ovog bara/foto studija, njihove žurke su događaji za pamćenje. Tako, ovog vikenda nas očekuju tri nezaboravne noći. U četvrtak, 20. juna očekuje vas Čola night pod nazivom Hotel Balkan, rano ujutru. Međutim, nije rano jutro i svi ćemo biti tu, jer znamo da nam se sprema ultimativno i provereno veče, U petak, 21. juna muziku vrti Danilo Kas, a u subotu Funk Cioner s početkom u 8 časova.

vikend u beogradu (6)
vikend u beogradu (6)
vikend u beogradu (6)

20, 21, 22, 23. jun @ Belgrade Beer fest

Jedan od najpoznatijih beogradskih festivala Belgrade Beer Fest ovog vikenda će se održati u prestonici. Pored vrhunskih piva, očekuje vas i nezaboravna zabava, a stejdževi i satnice su u potpunosti popunjeni najboljim izbođačima. Program možete pogledati na linku, a datumi održavanja festivala su od 20. do 23. juna.

Moks & Cojke @ Kućica

Leto je pravo vreme da se uputimo na splav. I to ne bilo koji, već splav Kućica na kom smo navikli na dobar provod. U subotu, 22. juna muziku će vrteti Moks & Cojke. Za odličan provod je, pored muzike, zadužena već postojeća fenomenalna letnja atmosfera. Jutra dočekujemo u Kućici, a sa žurkom počinjemo u 10 časova.

Yugo House & Kućna žurka @ Nula pet

Dobre stvari jednostavno ne treba menjati, a proveren provod nikako ne treba menjati. Zato ćemo se i ovog vikenda uputitit u kultni Nula pet bar u Dobračinoj 30a na dorćolu. Očekuje nas Yugo House u petak 21. juna i Kućna žurka u subotu 22. juna. Vidimo se na starom mestu, gde je party weekend zagaranotvan.

Open Air Matinée @ UMAMI

Kako smo već napomenuli u uvodu, leto je pravi razlog zbog kog svoje vreme treba da provodimo što više napolju. Međutim, kako su temperature veoma visoke, matinée predstavlja idealan kompromis. Tako , u petak i subotu idemo u UMAMI, a za dobar provod je zadužena Tamara Pešić. Start je u 5 časova, a jedino što sa sobom treba da ponesete je dobro raspoloženje.

Učitati još
Zatvori