Novi album Billie Eilish biće zasnovan na „eco-friendly” principu i održivosti – evo i kako
Novi album Billie Eilish biće zasnovan na „eco-friendly” principu i održivosti – evo i kako

Novi album Billie Eilish biće zasnovan na „eco-friendly” principu i održivosti – evo i kako

Fanovi Billie Eilish we’re talking to you! Da li ste spremni za novi, treći studijski album?

Jedna od najtalentovanijih kantautorki nove generacije otkrila je još krajem prošle godine za Tonight Show, koji vodi Jimmy Fallon, da je novi studijski album skoro gotov, te da nas njegov izlazak očekuje u bliskoj budućnosti. Međutim, čekanju je konačno došao kraj. Popularna pevačica je, nekoliko dana nakon što je pratioce je dodala u close friends listu na Instagramu, najavila datum izlaska novog albuma, kao i njegov naziv. Ipak, čini se da je on razočarao pojedine

Ready?

U poslednjih nekoliko dana, misteriozne aktivnosti Billie Eilish na Instagramu navele su njene fanove na pomisao o tome kako je novi album bliže nego ikada. Naravno, to se ispostavilo kao tačna pretpostavka. Međutim, još kada je kroz slajd sačinjen od četiri fotografije napisala My album is mastered, oduševljene komentare ostavili su mnogi. Između ostalog, i zvanični profili platformi kao što su Instagram, Spotify i Amazon. Ipak, podeljenih reakcija sada je mnogo više.

U poslednjoj objavi na ovoj društvenoj mreži, ona je otkrila da će album izaći 17. maja. Pored toga, saznali smo da će njegov naziv biti Hit Me Hard and Soft. U nastavku ove objave, ona je napisala da je ujedno nervozna i uzbuđena, te da pre ovog datuma neće objavljivati pojedinačne numere, već da će sve pesme izaći istog dana. U isto vreme, na svom YouTube nalogu objavila je i kratak video, na osnovu kog se može zaključiti da je glavna karakteristika ovog albuma plava boja.

Na kraju, ona je dodala da ona i njen brat FINNEAS ne mogu da dočekaju dan kada će fanovi njihove muzike čuti melodije na kojima su dugo radili. Iako naziv samog albuma i dalje ne odaje previše informacija o pesmama koje će se na njemu naći, mišljenja su već sada podeljena. Pojedini su oduševljeni, dok se drugi pitaju u kom žanrovskom pravcu će se on kretati.

Eco-friendly album

Ono što će ovaj album izdvojiti od ostalih jeste činjenica da je stvoren sa namerom da se podstakne princip održivosti, odnosno smanji negativan uticaj na životnu sredinu. Naime, vinili [ i to čak u osam različitih varijanti ] biće napravljeni od recikliranog materijala, odnosno ostataka boja. Samim tim, svaki disk biće jedinstven i izgledaće drugačije od prethodnih. Takođe, na zvaničnom sajtu popularne pevačice naglašeno je da će i merch koji će prodavati na predstojećoj turneji biće napravljen od organskog pamuka i sličnih materijala. Naposletku, i posteri će biti napravljeni od recikliranog papira.

Foto: Instagram / @billieeilish

Učitati još
Zatvori