The Weeknd i Diddy konačno izbacili zajedničku pesmu
The Weeknd i Diddy konačno izbacili zajedničku pesmu

The Weeknd i Diddy konačno
izbacili zajedničku pesmu

Turneja After Hours til Dawn jedna je od najispraćenijih, a možemo slobodno da kažemo i najiščekivanijih muzičkih događaja ove godine. The Weeknd ne prestaje da iznenađuje publiku iz koncerta u koncert, a sve je počelo u trenutku kada su se na spisku pesama našle trake sa početka Abelove karijere koje nije izvodio gotovo sedam godina. Kulminiralo je sa najavom o poslednjem duetu u karijeri i svojevrsnim opraštanjima od The Weeknd ere.

Naime, Abel Tesfaye je u Minhenu izveo unreleased pesmu Another One of Me iz perioda Kiss Land-a i publici saopštio da će traka uskoro izaći, ali sa specijalnim gostom na njoj, a ubrzo smo saznali i ko je u pitanju.

The Weeknd x Diddy

Ubrzo nakon koncerta, Abel Tesfaye je na svom Instagram nalogu objavio kako je pesma Another One of Me, koju je napisao još davne 2012. godine, od početka bila namenjena samo jednom izvođaču. U pitanju je Diddy, P. Diddy ili Puff Daddy. Koju god verziju da znate, a ovo je ujedno njihova druga saradnja. Na pesmi se nalaze i 21 Savage i French Montana.

if you’re creepin’, please don’t let it show

Prva saradnja dogodila se na albumu producenta Metro Boomin-a i to u vidu cover verzije već postojeće pesme. Reč je o jednoj od najboljih muzičkih prerada, a traka Creepin’ na kojoj se pojavljuju The Weeknd i 21 Savage ubrzo je okupila najfinije iz r&b ere devedesetih i dvehiljaditih.

Originalnu verziju I Don’t Wanna Know izvode Mario Winas i Diddy,  a prilikom izlaska spota za pesmu Creepin’ pojavila se i remix verzija na kojoj smo imali priliku da čujemo upravo Diddyja sa novim linijama i Maria Winasa na back vokalima.

The Love Album

Ovom saradnjom Diddy je označio i izlazak njegovog novog albuma The Love Album. Sean Love Combs povratio je odavno priželjkivani RNB zvuk unoseći svežinu modernim ideologijama. Pored Abela, na albumu su se našli i featovi sa istaknutim umetnicima kao što su Mary J. Blige, The-Dream, Summer Walker, Jazmine Sullivan, Ty Dolla $ign, Kehlani, Coco Jones, John Legend. Kao i predstavnici novijih generacija Jozzy, Kalan.FrFr i Nija. Crvena paleta boja i head to toe red autfiti vratili su nas dve decenije unazad.

Učitati još
Zatvori