Back in the (R&B) days: Diddy gost iznenađenja u novom spotu za pesmu Creepin’
Back in the (R&B) days: Diddy gost iznenađenja u novom spotu za pesmu Creepin’

Back in the (R&B) days: Diddy gost iznenađenja u novom spotu za pesmu Creepin’

Nakon što je američki producent Metro Boomin odlučio da nam servira svojevrsno remek-delo u vidu audio projekta Heroes & Villains na kojem su se našla (skoro sva) najveća svetska imena muzičke industrije danas, upravo nas je potresla vest o neopozivnoj odluci uvođenja jedinog pravog R&B zvuka sa početka dvehiljaditih. Naime, na gorepomenutom albumu našao se takozvani cover pesme I Don’t Wanna Know iz februara 2004. godine koju u originalu izvode Mario WinasP. Diddy. Nova verzija nazvana je Creepin’ i izvode je (očekivano) The Weeknd i (manje očekivano, ali razumljivo) 21 Savage.

@diddy

if you’re creepin’, please don’t let it show

Osim što smo nam je podaren savremeniji zvuk ultimativne R&B pesme koja nas, sama po sebi, vraća u dane kada je ovaj žanr dominirao svetskim top listama, radio stanicama i našim mp3 plejerima, Metro Boomin se nije zaustavio na tome. Zajedno sa novoobjavljenim spotom za pesmu Creepin’ dočekalo nas je (za padanje u nesvest) iznenađenje: Diddy ne samo što glumi u muzičkom videu, nego se pojavljuje i na pesmi sa potpuno novim linijama. Kako popularna reklama kaže – ali to nije sve. Mario Winas i Travis Scott potpisuju se kao bek vokali.

@diddy

(P.) Diddy, Puff Daddy, i ostale varijante pseudonima jednog od najuticajnijih rep izvođača i muzičkih producenata čije pravo ime glasi Sean John Combs, na kraju stiha „ride for you, cry for you, die for you“ referiše se na pesmu Die for you koju izvodi The Weeknd.

„Baby, you my curse and my crush,
I walk to the ends of the earth for your touch.
Ride for you, cry for you, die for you,
Never gon’ say „Goodbye“ to you“ – Diddy

@diddy

Ceo spot možete da pogledate na linku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori