Teya Dora i Baby Lasagna zajedno u Madridu: Zagrevanje za Eurosong je zvanično počelo
Teya Dora i Baby Lasagna zajedno u Madridu: Zagrevanje za Eurosong je zvanično počelo

Teya Dora i Baby Lasagna zajedno u Madridu: Zagrevanje za Eurosong je zvanično počelo

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu, talentovana pevačica, kantautorka i kompozitorka Teya Dora, proteklih par dana provela je u Madridu na oficijalnom evrovizijskom pre-party događaju koji se tradicionalno održava u španskoj prestonici.

Ovo okupljanje evrovizijskih takmičara služi da se oni međusobno bolje upoznaju, kao i da bolje ispromovišu svoje pesme i konektuju se sa fanovima koji religiozno prate ovo takmičenje i sve aktivnosti vezane za njega.

Teya Dora važi za miljenicu (veoma picky) evrovizijske publike, a ovo je ujedno i prilika da do izražaja, pored same pesme, dođe i harizma kao i jedinstveni personaliti svih takmičara koji kasnije takođe imaju uticaja na same glasove.

Teya Dora x Baby Lasagna

Jedan od glavnih favorita ovogodišnjeg takmičenja je hrvatski predstavnik koji nastupa pod imenom Baby Lasagna, a on i Teya Dora rekreirali su fotografiju na kojoj su Loreen i Käärijä, prošlogodišnji Eurosong takmičari koji su  (skromno) završili na prvom i drugom mestu.

Društvene mreže bruje o ovoj rekreiranoj fotografiji, a mi se iskreno nadamo istom epilogu i ove godine.

Teya Dora nosi domaće dizajnere

Naša predstavnica je na lokalnom takmičenju sarađivala sa dizajnerkom i stilistkinjom Minom Cvetanović, a nakon pobede je uglavnom za sve dosadašnje promo aktivnosti birala da nosi domaće kreatore. Go girl.

Do sada smo imali prilike je vidimo u komadima talentovane Gale Borović, a za pre-party u Madridu odlučila se za još jednu lokalnu dizajnerku čiji istoimeni brend nosi ime Chany Maria.

Sa nestrpljenjem čekamo kreacije koje će pevačica nositi na glavnom nastupu, ali i kroz gomilu promo aktivnosti koje su obavezne na ovako velikim događajima. Ono što smo sigurni je da će njen beauty tim koji čine njen najbolji prijatelj i frizer Nikola Rakić, kao i šminkerka Milica Lukaja, ostati nepromenjen jer – good things should never change.

Let the Eurovision countdown begin. 

Učitati još
Zatvori