Taylor Swift na dodeli GRAMMY nagrada oborila sopstveni rekord – ali i najavila novi album
Taylor Swift na dodeli GRAMMY nagrada oborila sopstveni rekord – ali i najavila novi album

Taylor Swift na dodeli GRAMMY nagrada oborila sopstveni rekord – ali i najavila novi album

Proteklo veče i 66. po redu dodelu prestižnih mužičkih – GRAMMY – nagrada pamtiće kako Taylor Swift, tako i njeni fanovi. Pevačica je osvojila dve nagrade, od kojih jedna spada pod kategoriju Album of the Year. Samim tim, prestižnu nagradu osvojila je četvrti put u karijeri, što je rezultiralo novim GRAMMY rekordom.

Ipak, sa obzirom na to da je pobednik u ovoj kategoriji proglašen u poslednjim minutima ceremonije, već smo znali da je ona ponela titulu i u kategoriji Best Pop Solo Performance. A kada se popela na binu kako bi održala jednominutni govor, usledilo je iznenađenje kom se malo ko nadao – Taylor Swift najavila je novi album.

The Tortured Poets Department

Nekoliko sati pre ceremonije dodele nagrada, pevačica je zamenila profilnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram. To je navelo ljubitelje njene muzike da se zapitaju šta se krije iza ovog poteza. Pojedini su pomislili da će tokom dodele GRAMMY nagrada najaviti presnimljeni album Reputation (Taylor’s Version), ali se ispostavilo da se objava tiče potpuno novog albuma koji će nositi naziv The Tortured Poets Department.

All’s fair in love and poetry

Tokom kratkog govora, Taylor Swift se zahvalila svojim fanovima na podršci koju joj neprestano pružaju. Kako bi im uzvratila, podelila je sa njima tajnu koju je dugo krila – kako kaže, čak dve godine.

Vrlo brzo, na njenom Instagram nalogu pojavio se i crno-beli omot novog albuma. Iako još uvek nije odala previše detalja, znamo da će album biti dostupan za slušanje od 19. aprila. To će ujedno biti njen 11. studijski album, te nova era popularne pevačice čija istoimena turneja obara sve rekorde.

Ostaje nam još da saznamo u kom žanrovskom pravcu će se ovog puta kretati, te da li će sa izvođenjem novih pesama krenuti već tokom evropske turneje.

Taylor Swift / Profimedia
Taylor Swift / Profimedia

Foto: Profimedia / Instagram @recordingacademy

Učitati još
Zatvori