Music notebook: Pia Mia je objavila novi singl i debitanski roman
Music notebook: Pia Mia je objavila novi singl i debitanski roman

Music notebook: Pia Mia je objavila novi
singl i debitanski roman

Između 2013. i 2017. godine svetskom scenom dominirale su Zara Larsson, Rita Ora i Pia Mia. U tom periodu ove tri plavokose zvezde postavljate su muzičke i modne trendove – ostavivši neizbrisive tragove u pop kulturi. Potom je  usledila smena generacija, u fokus dolaze neka nova lica, dok je Pia Mia pala u zaborav. Ipak, skrolujući niz Instagram feed-a zapazili smo da je nedavno objavila novi singl Repeat After Me. Osim toga, oprobala se kao spisateljica, a njen debitanski roman uveliko je u prodaji. Da li ovim najavljuje svoj veliki povratak na scenu?

Pia Mia – osvrt na dosadašnju karijeru

Pia Mia je odrastala u Guamu i od najranijeg tinejdžerskog perioda isticala je veliku ljubav prema muzici. Najpre je snimala covere popularnih pesama, pa samim tim privlači pažnju muzičkih producenata. Usledio je debitanski singl naziva Red Love, snimljen u mešavini pop i r’n’b ritma. Kako su društvene mreže u tom periodu bile u svojevrsnoj ekspanziji, tako je i snimak sa Instagrama Kim Kardashian, na kojem mlada umetnica peva na rođendanskoj proslavi Kylie Jenner, doprineo sveopštoj popularnosti. Svetske top liste osvaja zahvaljujući numeri Do It Again. Ovaj hit je snimila s Chrisom Brownom i Tygom, a danas broji preko 600 miliona YouTube pregleda.

Debitanski roman, novi singl

Svoj debitanski roman, Sand, SequinsSilicone, objavila je najpre putem popularne platforme Wattpad, koja je, između ostalog, proslavila i trilogija Culpa Mía. Štampano izdanje izašlo je 14. maja i trenutno osvaja sve vodeće YA (young/adult) bestseller liste. Na osnovu sinopsisa može se zaključiti da knjiga ima brojne autobiografske elemente. Glavna junakinja jeste Princess, pop zvezda u usponu. Ona naizgled živi svoj kalifornijski san, ima sve što poželi. Međutim, iza zatvorenih vrata krije se velika usamljenost. Da li će tajanstveni dečko kojeg upoznaje izmeniti njena osećanja?

Nakon romana usledio je i novi singl Repeat After Me. Numera je snimljena u modernom pop ritmu, a brojni fanovi su ostavili pozitivne reakcije na ovaj novitet. U mesecima koji dolaze ostaje nam da saznamo da li će se iznenada pojaviti i njen album.

Fashion momenti

Iako u muzičkom pogledu nije preterano aktivna, Pia Mia kroz svoje Instagram objave svakodnevno servira zanimljive autfite. Od samog starta ona je popularizovala takozvanu Island girl estetiku, pa njene modne kombinacije uključuju lepršave mini haljine, topove, suknje i smele kolorističke igre.

Foto: Instagram @piamia

Učitati još
Zatvori