Peggy Gou ima novu himnu leta koja nosi naziv “Lobster Telephone”
Peggy Gou ima novu himnu leta koja nosi naziv “Lobster Telephone”

Peggy Gou ima novu himnu leta koja nosi
naziv “Lobster Telephone”

The queen of tease

Peggy Gou je girl of the moment – ona nosi najkul odeću, živi u preestetičnom stanu u Berlinu i putuje svetom kao jedan od globalno najtraženijih DJ-eva na sceni.

Njen prošlogodišnji singl “It goes like (Nanana)” dobio je titulu letnje himne a Peggy nas je, neočekivano, pred ovogodišnju letnju sezonu obradovala novim hitom koji nosi naziv “Lobster telephone”.

Ona je pre nedelju dana okačila sliku na kojoj priča na telefon u obliku crvenog jastoga, koja je istog dana postala viralna, i time najavila svoj novi muzički projekat. Marketing at it’s finest.

Lobster telephone

Naslov “Lobster telephone” potiče iz perioda stvaralaštva poznatog španskog slikara Salvadora Dalija. On je davne 1938. godine potpisao ovo umetničko delo, a referencu telefona i jastoga nastavio je da koristi kroz svoj dalji rad.

Peggy Gou se marketinški sjajno i dobro promišljeno nakačila na ovu temu a promo slike, kao i merch, jasno komuniciraju naslov pesme i njenu inspiraciju.

Singl je zvanično izašao danas, 16. maja, a većina komentara glasi isto: Peggy Gou ponovo ima hit leta! Ovo je sigurno veliko olakšanje za nju, kako je zapravo mnogo teže opravdati postojeći uspeh i poverenje publike koja, složićete se, ima poprilično velika očekivanja.

Lobster merch je naša letnja uniforma

Artisti na svojim turnejama prave ozbiljnu zaradu kroz sam merch, te se Peggy Gou tim dosetio da napravi modne komade na temu novog singla. Kako je sama maska za telefon, koja promoviše novi singl, imala bezbroj upita na društvenim mrežama, za početak smo dobili – lobster majice.

One se mogu naručiti online, a sigurno će se prodavati i na (unapred zakazanim) nastupima širom sveta, na kojima će Peggy celog leta puštati muziku ali i svoj novi hit – Lobster Telephone. Pesmu možete poslušati u nastavku teksta.

Foto: Instagram /

@peggygou_ / @peggygoods

Učitati još
Zatvori