Ljubav x Hipigram: Spektakl na jedinstvenoj lokaciji Muzeja istorije Jugoslavije – donosimo sve o žurki godine
Ljubav x Hipigram: Spektakl na jedinstvenoj lokaciji Muzeja istorije Jugoslavije – donosimo sve o žurki godine

Ljubav x Hipigram: Spektakl na jedinstvenoj lokaciji Muzeja istorije Jugoslavije – donosimo sve o žurki godine

Beograd se sprema za nezaboravan događaj koji će spojiti humanitarnu akciju i provod za pamćenje – Ljubav x Hipigram. Ovaj spektakl održaće se u subotu, 15. juna 2024. godine, na jedinstvenoj lokaciji Muzeja Jugoslavije, poznatoj po svom istorijskom i kulturnom značaju. Na ovom mestu će se prvi put održati događaj ove veličine, otvarajući vrata jednoj od najekskluzivnijih žurki u gradu.

Ljubav i Hipigram – savršena kombinacija

Ljubav u organizaciji Beat-a je dobro poznata po svojim nezaboravnim žurkama koje se održavaju samo nekoliko puta godišnje sa ograničenim kapacitetom, dok je Hipigram jedna od najpopularnijih Instagram stranica i brend koji propagira vrednost romantike, estetike i suštinske lepote života. Zajedno – slave ljubav. Ovaj spoj garantuje nezaboravno veče ispunjeno dobrom muzikom i pozitivnom energijom.

Humanitarna misija sa stilom

Jedan od najvažnijih aspekata ovog događaja je njegov humanitarni karakter. Ulaznice se ne kupuju, već je potrebno poslati tri SMS-a sa sadržajem 200 na 2844 koje idu u humanitarne svrhe – za Crkvene narodne kuhinje. Ovaj humani gest omogućava vam ne samo da budete deo spektakla, već i da učinite nešto humano i pomognete nekome kome je to zaista potrebno.

Šta vas očekuje?

Događaj Ljubav x Hipigram obećava nezaboravan doživljaj. Od 16h do 00h uživajte u jedinstvenim DJ setovima elektronske muzike u lepršavom i veselom stilu. Za to će se pobrinuti domaći DJ-evi: m.u.t.o.r, Luton, Šćepa, DJ Iron, Oysha, The Hero, Milanko Trifunčević i Yelisaveta. Ovi umetnici su već dobro poznati publici i svojim energičnim setovima garantuju fantastičnu i pozitivnu atmosferu koja će vas držati u pokretu do ponoći.

Kako se prijaviti?

Prijavljivanje za Ljubav x Hipigram je jednostavno. Posetite sajt ljubav.shop i popunite kratki formular. Potrebno je da unesete vaše ime, prezime i e-mail adresu. Kada vam stigne e-mail potvrde – na spisku ste. Na samom ulazu je potrebno da imate dokaz o poslatim humanitarnim porukama, koji pokazujete kao ulaznicu. Kapacitet je i ovog puta ograničen, ali na mnogo veći broj – tako da se za svaki slučaj prijavite na vreme.

Nemojte propustiti priliku da budete deo ovog jedinstvenog događaja koji će obeležiti leto 2024. godine u Beogradu. Posetite ljubav.shop i osigurajte svoje mesto već danas. Vidimo se 15. juna na Ljubav x Hipigram gde ćemo zajedno slaviti ljubav, život i umetnost na jednom od najposebnijih događaja godine!

Foto: Instagram @ljubav.shop /@beat.bg / @hipigram

Učitati još
Zatvori