Pesma „BB” koju potpisuje Lea Davogić je klupski banger koji slušamo on repeat
Pesma „BB” koju potpisuje Lea Davogić je klupski banger koji slušamo on repeat

Pesma „BB” koju potpisuje Lea Davogić je klupski banger koji slušamo on repeat

Svega nekoliko dana nakon oficijalnog početka leta, na naše playlist-e ušetao je klupski banger koji ćemo slušati gotovo cele sezone. Ljubitelji tehno žanra, sve svoje karte otvorili su albumu brat, britanske pevačice Charli XCX, dok je mesto našeg ultimativnog favorita zauzela Lea Davogić, mnogima poznatija kao DJ Lea, sa svojom novom pesmom BB. Talentovana umetnica koja pored apsolutne dominacije na beogradskog DJ sceni, iza sebe poseduje modni dosije kom svi zavidimo kao i pjanističku karijeru, izbacila je svoj treći singl, koji već uveliko slušamo on repeat. Stoga, donosimo sve o hitu koji zagovara BB summer ideologiju.

DJ Lea is on the track


Baddest of them all?

Već godinama, svoje (muzičko) poverenje u potpunosti prepustili smo Lei Davogić. Žena koju mnogi znaju pod imenom DJ ali i Blair Lea, svojim brojnim talentima postala je jedna od prvih asocijacija na beogradsku night life scenu. Beogradski izlazak bez remiksa poznate umetnice, u suštini se ni ne može nazvati onim prošao vibe check. Pored višegodišnje dominacije na klubskoj sceni, Lea iza sebe broji čak dva singla. Trebam te čiji tekst i muziku potpisuje Vlaho Arbulić kao i Seks tejp koji je nastao magijom Petra Wagnera Fantoma i Tamare Popović Tam. Nešto kasnije, nastao je i remix Leinog prvenca, zajedno s Mihajlom Vujićem, poznatijim kao Mixa.

Pored svih pomenutih muzičkih ostvarenja, Lea neretko sebe naziva šaptačicom. A mi tvrdimo da je baš ovim stilom kreirala prepoznatljiv i autentični žanr, koji sebe etiketira pod kategorijom apsolutnog favorita.

BB summer ?


Singl BB svojim zaraznim ritmovima preti da će obeležiti klubsku sezonu leta pod numerološkom oznakom 24. Uz muziku i tekst koji potpisuje Tamara Popović, na muzičkoj sceni poznatija pod umetničkim imenom Tam, čini se da je stigla pesma koja čini instrumentalno remek-delo. Ne sumnjamo da će BB iza sebe ostaviti i zasebnu ideologiju. Uz BB summer potpis. Te ćemo se celog leta voditi tekstom ovog singla. Želimo da je štikla besna, torba Prada, a suknja pod potpisom lokalnih dizajnera. BB summer zagovara leto koje provodimo u nezaboravnim izlascima. Autfitima koji nas čine fashion killer-ima kao i sa stavom koji poručuje da od glamura ovog puta – nemamo vremena da spavamo.

Pomenutu numeru prati i izvanredan spot, čiju režiju potpisuje Marina Erdeljan, Vladimir Miladinović našao se u ulozi direktora fotografije dok su Tamara Popović Tam, Jovana Mirosavljević i Loakiin bili glavne zvezde spota uz poznatu umetnicu.

Lea Davogić svojim remiksima garantuje najbolju žurku i atmosferu u Beogradu. Dok novi hit predstavlja apsolutni klupski banger koji ćemo slušati from AM to PM. I kao go to pesmu za confidence boost ali i BB energiju.

Foto: Instagram / @blairlea

Učitati još
Zatvori