Koncert u znaku jubileja: Slavna italijanska kantautorka Laura Pausini dolazi u Beograd – znamo i kad
Koncert u znaku jubileja: Slavna italijanska kantautorka Laura Pausini dolazi u Beograd – znamo i kad

Koncert u znaku jubileja: Slavna italijanska kantautorka Laura Pausini dolazi u Beograd – znamo i kad

Nakon što je rasprodala sve glavne arene širom Evrope, Laura Pausini je, usled ogromnog interesovanja koje i dalje vlada za njene koncerte, najavila nove datume u okviru svoje svetske turneje 2023/2024. Treću etapu turneje započela je rasprodatim koncertima u Čileu, a sada je najavljeno i da stiže u Beograd. Kada i gde slušamo jednu od najslavnijih italijanskih kantautorki, saznajemo u nastavku.

Jubilarna 10. svetska turneja

Svoju 10. svetsku turneju nastavlja nakon rasprodatih koncerata u nekim od najprestižnijih evropskih arena,. Bbeogradska publika slavnu umetnicu dočekaće u decembru. Jedna je od najuspešnijih italijanskih izvođača ikada, osim impresivnih vokalnih sposobnosti, poznata je i po tome što snima muziku na čak pet jezika. A najpoznatija je po hitovima La Solitudine, Viveme, En Cambio No, kao i mnogim drugim izvedbama tokom njene sedmnaestogodišnje karijere.

Osim koncerta u Beogradu, slušamo je i u drugim gradovima

Osim beogradskog koncerta 18. decembra, gradovi koji će dočekati najnagrađivaniju italijansku umetnicu tokom novembra i decembra uključuju i Eboli, Bari, Rim, Livorno, Pesaro, Milano, Torino, Marsej, Malagu, Pamplonu, Ženevu, Bazel, Minhen, Sofiju, Ljubljanu i Mesinu.

„Ne stajem jer je scena i davanje sebe publici nešto što radim više od 30 godina“, rekla je Laura. „Topao doček i ljubav koju dobijam u svakom gradu ono je što nosim sa sobom. Ne mogu objasniti koliko me ovo čini voljenom. Obećala sam da ću nastaviti da pevam kako bih vratla sve ono što su mi fanovi dali. Takođe, ništa na svetu ne oslobađa kao ono što se šta se dešava kad kročim na scenu, od početnog odbrojavanja do završetka šoua. Moje uzbuđenje nikada ne umire, jer kako godine prolaze, ljubav ostaje ista.“

Spektakl za pamćenje

Ono što je najpoznatija italijanska kantautorka pripremila za svoju desetu svetsku turneju jeste izuzetan šou s velikom produkcijom, dva i po sata muzike, set-listu s ikoničnim pesmama iz njene karijere i odabranim numerama s njenog poslednjeg albuma ANIME PARALLELE / ALMAS PARALELAS, objavljenog u oktobru prošle godine.

Prodaja ulaznica počinje u petak 1.3. u 11 časova na efinity.rs, aplikaciji Efinity, Efinity prodajnim mestima i svim Moj kiosk prodajnim mestima, dok će članovi fan kluba Laure Pausini moći da kupe ulaznice već sutra, 28.2. od 11 časova. Fan baza korisnika Efinity servisa mogu ulaznice kupiti od 29.2. od 11 časova.

Foto: Instagram laurapausini

Učitati još
Zatvori