Lana Del Rey i Quavo izbacili spot za pesmu „Tough”
Lana Del Rey i Quavo izbacili spot za pesmu „Tough”

Lana Del Rey i Quavo izbacili spot
za pesmu „Tough”

The duo we didn’t know we needed.

Suverena kraljica ‘sad pop’ pravca uživa u svojoj povratničkoj godini. Nakon spektakularnog nastupa na muzičkom festivalu Coachella (dva vikenda zaredom) nastavila je mini turneju po Evropi.

Ona i nekadašnji član grupe Migos, Quavo Huncho, teasovali su publiku mesecima svojim zajedničkim pojavljivanjima. U prvi mah nismo znali da li je u pitanju poslovna saradnja ili romantična veza, ali izlaskom novog singla sve misterije su razrešene. Lana Del Rey i Quavo prezentovali su nam spot za pesmu Tough i ne možemo da prestanemo da ga iznova i iznova gledamo. What about you? 

Tough duo, indeed

Lana Del Rey poznata je po video spotovima koji bude nostalgiju. U ovaj su, uz glavnog reditelja, ona i reper umešali prste i učestvovali u celokupnoj ideji i realizaciji. Nije slučajnost da je spot pušten neposredno pred 4th of july, nacionalni američki praznik koji slavi proglašenje nezavisnosti.

Svi se vividno sećamo Laninog spota ‘National Anthem’ u kojem glavnu mušku ulogu igra Asap Rocky – kroz “Tough” smo dobili svojevrsni nastavak, samo drugu dekadu. Pevačica je, kroz sekvence, i u ovaj spot ubacila motoriste koji su oduvek bili njena ultimativna inspiracija.

Spot odiše hemijom između glavnih aktera, a niko kao Lana ne ume da prenese ljubavnu romansu kroz muzički video.

Zašto Lana Del Rey još uvek nema Grammy?

Činjenica koje smo postali svesni ove godine, kada je Lana došla kao gost na dodelu Grammy nagrada, je da ona još nijednu nije osvojila.

Njeno muzičko stvaralaštvo traje više od decenije, a njena globalna fan baza je ogromna. Kako to da je recimo Tyla nakon jednog singla osvojila ovo prestižno priznanje, a Lana Del Rey još uvek ne? Teši nas činjenica da je Miley Cyrus tek ove godine dobila prvu Grammy nagradu, iako znamo da ju je zaslužila mnogo ranije. Uzdamo se u to da će, uz sledeći album doći i njen prvi Grammy.

Foto: Instagram / @honeymoon / @quavohuncho

Učitati još
Zatvori