Koncerti u Beogradu koje ne smete propustiti do kraja 2023. godine
Koncerti u Beogradu koje ne smete propustiti do kraja 2023. godine

Koncerti u Beogradu koje ne smete
propustiti do kraja 2023. godine

And with that, the 2023 season comes to an end…

Wait, pause. Do početka nove, 2024. godine deli nas nešto više od mesec dana. A kako bolje završiti tekuću nego uz timeless numere. Brojni koncerti ove godine učinili su Beograd epicentrom dešavanja. Tokom leta izdvojio se koncert nemačkog benda Scorpions u Štark Areni. A ukoliko govorimo o domaćim autorima, nešto kasnije grupa Buč Kesidi održala je svoj najveći koncert u dosadašnjoj karijeri. Tom prilikom njegovi članovi Zoran Zarubica i Luka Racić govorili su za Journal o uzbudljivosti koju donosi rad na svakoj pesmi, kao i o narednim izazovima.

I dok s nestrpljenjem očekujemo dva spektakla na Ušću koja će u maju i avgustu 2024. godine prirediti grupa Rammstein i pevač Ed Sheeran, godinu zatvaramo s još nekoliko, last minute koncerata. Bez obzira na to da li ste ljubitelji starijeg zvuka ili pak više volite da slušate novokomponovnu muziku, u ponudi se nalazi ponešto za svakog. Zato donosimo kratak vodič kroz koncerte koji nas očekuju u prestonici do kraja godine. Sneak peak: Pored domaćih imena na spisku se našao i svetski poznati muzičar – autor hit numere Summer of ’69.

Dino Merlin • 22. novembar • Štark Arena

Nakon što je u rekordnom roku rasprodao tri koncerta u beogradskoj Areni Dino Merlin najavio je i četvrti koncert koji će se održati 22. novembra. Međutim, Merlinomanija nije nikakva novina. Ovo je deveti put u karijeri da je pevač potpuno rasprodao najveću arenu u srpskoj prestonici. Iz godine u godinu, u želji da nadmaši samog sebe, on podiže lestvicu svojih koncertnih spektakala. A upravo tako biće i ovom prilikom.

Ulaznice je moguće kupiti na sajtu tickets.efinity.rs, na prodajnim mestima Štark Arena, TC Rajićeva i Dom omladine, kao i na tickets.rs.

Matija Cvek • 25. novembar • Dom omladine

Jedan od najaktuelnijih mladih pop kantautora Matija Cvek održaće svoj prvi veliki koncert u Beogradu u organizaciji Doma omladine 25. novembra. Pevač je nedavno u intervjuu za Journal govorio o uspešnosti duetske pesme Pola Sunca koju je snimio s Marijom Šerifović. Tom prilikom rekao je da se nada se da će beogradska publika reagovati pozitivno na ljubav koju će joj on i njegov bend pružiti kroz sviranje novih pesama.

Ulaznice su u prodaji preko eFinity prodajne mreže i onlajn.

Bryan Adams • 12. decembar • Štark Arena

Pod sloganom Beograd na mapi svetskih zvezda najavljeni su već pomenuti nastupi koji nas očekuju u 2024. godini. No, pre njih, Bryan Adams pobrinuće se da publici u Štark Areni pruži nezaboravno iskustvo. Kanadski pevač koji važi za jednog od najboljih live izvođača današnjice doneće u Beograd atmosferu o kojoj će se dugo pričati. Antologijske numere poput Summer of ’69 i Run to You naći će se na njegovom repertoaru, a publika će biti svedok uzbudljive rok atmosfere.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, preko besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Kolja i grobovlasnici • 20. decembar • MTS dvorana

Popularni muzičar Nikola Pejaković Kolja i njegov bend Grobovlasnici predstaviće novi album Sreća i druge brige na tradicionalnom koncertu 20. decembra u beogradskoj MTS dvorani. Kolja je svoj peti album na kome se nalazi 14 pesama najavio u junu singlom Sve će biti dobro, ljubičice. Tom prilikom izrazio je nadu da će publika u njemu pronaći deo svojih radosti i briga. A dobro poznata euforija očekuje se i uz prvi zvuk gitare na jednom od poslednjih koncerata u ovoj godini.

Ulaznice su dostupne putem sajtova tickets.rs i mtsdvorana.rs.

Učitati još
Zatvori