Kali Uchis izbacila je novi singl na španskom jeziku No Hay Ley
Kali Uchis izbacila je novi singl na španskom jeziku No Hay Ley

Kali Uchis izbacila je novi singl na
španskom jeziku No Hay Ley

Američka pevačica poreklom iz Kolumbije, Kali Uchis, izbacila je novu pesmu na španskom jeziku No Hay Ley. Pevačica je na svom instagram profilu objavila izbacivanje singla kao i visualizer-a koji prati pesmu. Ovo je pevačicin prvi solo singl od objavljivanja njenog albuma Sin Miedo (del Amor i Otros Demonios) ∞ iz 2020. godine.

Više o ovoj kolumbijskoj pevačici i njenoj muzičkoj karijeri možete pročitati ovde.

@kaliuchis

No Hay Ley

Novoizbačeni singl, po rečima pevačice, dotiče se teme dopuštanja ljubavi da nam uđe u život i da nas potpuno oslobodi.

„Napisla sam ovu pesmu o stavljanju ljubavi iznad svega“, rekla je Kali Uchis u izjavi. „En el amor no hay ley znači nema zakona u ljubavi. Budite sa onim ko vas čini srećnim i ne slušajte šta neko drugi ima da kaže o tome jer to nije bio njihov posao ni u startu.”

Pesma je gotovo cela na španskom jeziku, sa po nekim delovima na engleskom. To, doduše, sigurni smo neće sprečiti milione ljudi koji ne pričaju španski, da pevajći uz pesmu ,,propričaju“ jezik, baš kao što je to bio slučaj sa planetarnim hitom Telepatía.

„Moji planovi su da idem napred-nazad. Napravim engleski album, napravim španski album i ne ograničavam se samo na jedan jezik ikada. To je definitivno deo posla na koji sam najponosnija.“, rekla je Uchis prošle godine za magazin Mitú.

Poslušajte novi singl i pogledajte visualizer koji je izbačen uz pesmu u prilogu ispod.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori