Bodied by Uchis: Nova vrela kampanja jeans brenda Kali Uchis
Bodied by Uchis: Nova vrela kampanja jeans brenda Kali Uchis

Bodied by Uchis: Nova vrela kampanja
jeans brenda Kali Uchis

Američka pevačica poreklom iz Kolumbije, Kali Uchis, retko šta može da uradi a da ga ne učini senzualnim i zapaljivim. Ovaj put u pitanju je najnovija kampanja za njen jeans brend Bodied by Uchis, koja je učinila ovo leto za toliko vrelije.

 

Ko je Kali Uchis?

Prošle godine mnogi od nas su „propričali“ španski, zahvaljujući njenoj hit pesmi Telepatía koju smo držali na repeat. Pesma je postala njen prvi solo hit na listi Billboard Hot 100 u SAD-u gde je provela čak 23 nedelje. Time je postavila rekord za broj nedelja prevedenih na Hot 100 listi ove decenije kad su u pitanju pesme na španskom jeziku.

Kali je takođe poznata i po njenim neverovatnim saradnjama sa mnogim najvećim svetskim muzičarima. Popularni engleski bend Gorillaz 2017. godine predstavili su Uchis široj svetskoj publici stavivši je na svoj peti studijski album sa čak dve zajedničke pesme. Naredne godine podržala je američku pevačicu Lanu Del Rey na njenoj LA to the moon turneji na odabranim nastupima. Mnogobrojne izueztno uspešne saradnje imala je i sa muzičarima kao što su Tyler the Creator, Mac Miller, Don Toliver, SZA i Daniel Ceaser.

Najnoviji iconic duo koji nam je bio potreban

Nedavno, Kali Uchis obradovala nas je novom kampanjom za njen brend Bodied by Uchis, koji je njen obrt na klasičan kolumbijski stil jeans-a. U kampanji se pojavila i Madonina ćerka, model Lourdes Leon, kojom smatramo sledećom najvećom IT devojkom. Sve reči su suvišne, a smatramo da je najbolje za vas da pogledate ovu novu zapaljivu kampanju.

Gde možemo da nađemo proizvode?

Njen kul jeans i još poneke modne komade možete naći i na njenom zvaničnom sajtu brenda, kao i na njihovoj instagram stranici.

Foto: Bodied by Uchis

Učitati još
Zatvori