Jelena Rozga ponovo pred beogradskom publikom – znamo kada i gde
Jelena Rozga ponovo pred beogradskom publikom – znamo kada i gde

Jelena Rozga ponovo pred beogradskom
publikom – znamo kada i gde

Poznata po svom neosporivom talentu, emotivnim baladama i energičnim nastupima, jedna od najomiljenijih regionalnih pop zvezda, Jelena Rozga dolazi u Beograd gde će 20. i 21. decembra održati dva spektakularna koncerta u Sava Centru. Prošlo je puno godina otkako je Rozga poslednji put nastupala u Sava Centru i to sa grupom Magazin. Sada nestrpljivo iščekujemo decembar za kada je Jelena Rozga najavila koncert godine gde ćemo imati priliku da slušamo najpoznatije hitove.

Skoro tri decenije na sceni

Jelena Rozga već 28 godina osvaja srca ljubitelja muzike širom Balkana. Njena karijera, koju je započela u popularnoj grupi Magazin, obeležena je brojnim hitovima koji su postali nezaobilazni deo svake muzičke liste. A pesme kao što su Ginem, Da li znaš da te ne volimMinus i Plus obeležile su jednu epohu. Nakon uspešne karijere u grupi Magazin, Jelena je nastavila svoj muzički put kao solo izvođač. Nizala je uspehe numerama kao što su Bižuterija, Nirvana, Cirkus, Tsunami i drugim, koje su postale evergrin hitovi učitavom regionu.

Novi hit

Njena sposobnost da kroz svoje pesme prenese duboke emocije i stvori posebnu atmosferu na svakom nastupu čini je posebnom i izdvaja je na muzičkoj sceni. A to je nedavno dokazala rekordno rasprodatim arenama širom regiona u okviru turneje Minut srca mog, ali i novom hit-numerom Lavica koju je predstavila na festivalu Melodije Jadrana u Splitu. Pesma je samo nekoliko dana ušla u trending u svim zemljama regiona. A broj pregleda na YouTube platformi vrtoglavo raste iz dana u dan.

Kako je najavila, u pripremi je i spot za pomenutu numeru. A Jelenin nastup na festivalu i novu pesmu Lavica možete poslušati ovde:

Jelena Rozga – koncert godine

Za predstojeće koncerte u Sava Centru Jelena obećava spektakl koji će biti upotpunjen i najsavremenijom audio-vizuelnom produkcijom za koju je zadužen Skymusic, a ulaznice su dostupne od danas. I to putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije. A koji nas to još koncerti očekuju do kraja godine, saznajte u odvojenom članku.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori