Dua Lipa je za potrebe novog spota napravila kompilaciju glasovnih poruka svojih bivših momaka
Dua Lipa je za potrebe novog spota napravila kompilaciju glasovnih poruka svojih bivših momaka

Dua Lipa je za potrebe novog spota napravila kompilaciju glasovnih poruka svojih bivših momaka

We love the love drama.

Dua Lipa važi za jednu od najvećih pop zvezda današnjice, a njenu karijeru vodi vrlo odabran tim audio/vizuelnih stručnjaka. Ona je imala tu čast da svojim nastupom otvori 66. dodelu Grammy nagrada, za koju je spremila mashup novih pesama Houdini i Training Season.

Za drugu pesmu spot samo što je izašao a tematika je naravno – ljubavna.

Bad luck in love 

Iako sada može da se pohvali da je srećno zaljubljena (ona i glumac Callum Turner su zvanično par) nije oduvek bilo tako. Kako bi pokazala da i ona, kao i sve druge devojke, ima probleme u ljubavi (a malo i zbog marketinga) Dua i njen tim napravili su kompilaciju glasovnih poruka njenih bivših momaka i iskoristili je kao intro pesme i spota.

Tako možemo čuti razne izgovore i izvinjenja koja su joj svojevremeno kroz glasovne poruke snimali Anwar Hadid, Aron Piper, Romain Gavras i Jack Harlow – girl had the same problems as all of us! Ona ovom pesmom poručuje da traži (a nadamo se da je u Callumu sve to našla) momka koji zna kako sa njom da igra životnu utakmicu jer – sezona treninga je gotova. You go, girl! 

Dua Lipa našla se i na novoj British Vogue naslovnici

Edward Enninful oprostio se od svoje pozicije glavnog i odgovornog urednika britanskog Vogue izdanja, a poslednja naslovnica okupila je čak 40 žena koje su obeležile njegovih šest godina u najpoznatijem modnom magazinu. Naslovnica je slikana u Njujorku i nije fotošopirana, već su se istovremeno u jednoj prostoriji našle izuzetno uspešne žene sa vrlo prebukiranim rasporedima ali i jakom željom da odaju počast čoveku koji je menjao modnu istoriju poslednjih šest godina. Među njima našla se i Dua Lipa.

Foto: Instagram / @dualipa / @britishvogue

Učitati još
Zatvori