Dua Lipa ima novog dečka, a sada su i prošetali zajedno u javnosti
Dua Lipa ima novog dečka, a sada su i prošetali zajedno u javnosti

Dua Lipa ima novog dečka, a sada su i
prošetali zajedno u javnosti

Nova godina, nove (neočekivane) romanse. Ovog puta nije reč ni o jednog sestri iz Kardashian-Jenner plana već je u fokusu niko drugi do Dua Lipa. Nakon što je izbacila pesmu Houdini koja je veoma brzo zaludela muzičku scenu, pevačica je fotografisana sa novom simpatijom. O kome je reč, pitate se? Dua Lipa je fotografisana u javnosti sa britanskim glumcem Callumon Turnerom, a jedan snimak otkriva koliko se zapravo dopadaju jedno drugome. Iako smo prve spekulacije o raskidu sa rediteljem Romainom Gavrasom imali priliku da detektujemo pre samo mesec dana, nove fotografije otkrivaju sve što nam je bilo potrebno da znamo.

Dua Lipa i Callum Turner  su na samom početku nove romanse i kako mediji spekulišu praktično su „ludi“ jedno za drugim. Takođe, dodatna govorkanja kažu da je Lipa prisustvovala premijeri serije Masters of the Air kako bi ga podržala. Bilo kako bilo, na snimku koji kruži društvenim mrežama imali smo priliku da vidimo njih dvoje kako iza (ne)zatvorenih vrata plešu, a postoji mogućnost da su se upravo tada i poljubili. Međutim, zaista je teško razaznati šta se zapravo događa.

Bilo kako bilo, sada su prošetali u javnosti i poljubac je bio i više nego očigledan. Kako saznajemo, Lipa i Turner prvi put su viđeni zajedno nakon dodele Zlatnih globusa koja se odigrala 7. januara.

Prethodna romansa Dua Lipe takođe je bila pomalo neočekivana, a prvi put se sa rediteljem Romainom Gavrasom pojavila u javnosti za vreme Filmskog festivala u Kanu. Sa druge strane, dating istorija britanskog glumca Calluma Turnera u fokus stavlja glumicu Vanessu Kirby koju je upoznao 2014. na snimanju filma Queen and Country. Godinu dana kasnije započinju vezu, a romansa je trajala do 2020. Vanessa Kirby poznata je po ulozi u seriji The Crown.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori