Drake (ponovo) najavio novi album: Znamo i datum izlaska
Drake (ponovo) najavio novi album: Znamo i datum izlaska

Drake (ponovo) najavio novi album:
Znamo i datum izlaska

Tek što smo pomilili kako se Drake pritajio i ostavio fanove da malo „čeznu“ za njegovom muzikom, s obzirom na to da smo u veoma kratkom roku dobili veoma mnogo nove muzike, koja je sve vreme bila na granici dobre – videli smo šta je želeo da postigne, ali je samo poneka pesma bila manje razočaravajuća od ostalih. Bilo kako bilo, izvesno je da će novi album stići mnogo pre nego što nam je bilo potrebno, a razlog tome leži u činjenici da je Drake pre svega objavio prvu „knjigu poezije“ pod nazivom Titles Ruin Everything: A Stream of Consciousness. Na zbirci je zajedno sa njim radila i Kenza Samir. Album je trebalo da bude prateća stavka knjige, međutim to se nije dogodilo. Ipak, upravo smo saznali zvaničan datum izlaska novog muzičkog projekta kanadskog repera.

Naslovi pokvare sve

Priča o „slavi, romantici i vezama“ je uveliko tu, dok datum izlaska novog albuma dugo nije bio poznat. Iako su fanovi očekivali da će novi album kanadskog repera izaći 25. avgusta, to se nije dogodilo. Drake se ubrzo oglasio i istakao da nikada nije najavio zvaničan datum izlaska novog albuma, ali da je projekat u završnoj fazi.

Projekat For All The Dogs izlazi 22. septembra, a postoje naznake da ćemo na ovom albumu imati priliku da čujemo „starog“ Drakea. I to je jedino što održava hajp među ljubiteljima ovog žanra. Fun fact, Drake je otkrio da je omot albuma nacrtao njegov sin Adonis.

„They say they miss the old Drake, girl don’t tempt me“, napisao je Drake.

Da li to znači više Kanyeove produkcije, a manje fitova – ostaje nam da saznamo.

Poslednji muzički projekat kanadskog rep izvođača bio je zajednički album sa 21 Savage-om. Album Her Loss snimljen je sa namerom da se prikaže trenutak muzičkog odrastanja, kada se pesme više ne snimanju za klubsku scenu već kao kulturno zaveštanje jednog poretka. Posmatrajući projekat iz ugla „muzike za odrasle“, čini nam se da tematika ipak nije ispunjena.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori