Dove Cameron i Khalid izbacili prvu duetsku pesmu  „We Go Down Together“
Dove Cameron i Khalid izbacili prvu duetsku pesmu  „We Go Down Together“

Dove Cameron i Khalid izbacili prvu duetsku pesmu „We Go Down Together“

Američka pop pevačica Dove Cameron snimila je prvu duetsku pesmu We Go Down Together u saradnji s Khalidom. Ova mračna balada u prvoj nedelji po objavljivanju zabeležila je veliki uspeh prikupivši deset miliona strimova na platformi Spotify i pored toga predstavlja odličan uvod u debitanski album koji Dove planira da objavi u prvoj polovini 2023. godine.

@dovecameron

Značenje pesme

Dove Cameron konačno je ostavila imidž Disney zvezde iza sebe i odlučila da svojim fanovima prikaže svoju drugu, za nijansu mračniju stranu. Uz tu viziju savršeno se uklapa nova pesma We Go Down Together, koja uranja u lavirint sirovih ljudskih emocija i prikazuje vanvremensku ljubavnu priču. Početni stihovi uvode nas u mističnu atmosferu  koja je dodatno oplemenjena suptilnom melodijom. Dove Cameron peva o neraskidivoj gotovo platonskoj povezanosti između partnera, o vezi koja nadilazi vreme i suvereno opstaje čak i u trenucima neminovnog pada. Khalid svojim zadivljujućim falsetom harmonično prati Dove Cameron kroz celu baladu i zajedno stvaraju armosferu koja u sebi udvaja realne i nadrealne univerzume.

@dovecameron

Muzički spot

Pesma je praćena minimalističkim muzičkim spotom, koji posebno naglašava emocionalnu dubinu i poruku koju pesma We Go Down Together sa sobom nosi. Muzički spot snimljen je u monohromatskoj atmosferi s dominantnim siluetama i crno-belom svetlošću, a Audrey Ellis Fox potrudila se da gotovo svaki segment bude uklopljen uz suptilne i eterične tonove pesme.

@dovecameron
@dovecameron

Dove Cameron – dosadašnja karijera

Dove Cameron rođena je 15. januara 1996. godine kao Chloe Celeste Hosterman u Bainbridge Islandu. Svetsku popularnost postigla je zahvaljujući tinejdž serijalu Descendants koji se emitovao na Disney kanalu od 2015. do 2019. godine. Nakon toga započinje muzičku karijeru , a prvi singlovi We Belong i Lazy Baby prošli su veoma zapaženo.

@dovecameron

Muzička karijera

U aprilu 2022. godine izašao je treći singl Boyfriend, koji je neposredno nakon objavljivanja postao viralan na TikToku i ostalim društvenim mrežama. Dove je objavivši pesmu Boyfriend započela novo poglavlje u karijeri, a simbolično tome sve prethodne pesme obrisane su sa zvaničnog You Tube kanala. Pesma Boyfriend strimovana je čak 500 miliona puta na platformi Spotify, a mlada umetnica je zahvaljujući ovom singlu dobila i svoju prvu MTV nagradu za najbolji muzički video. Osim velike popularnosti na društvenim mrežama Dove Cameron može se pohvaliti i brojnim saradnjama s popularnim modnim kućama kao što su Fendi i Valentino. Nakon duetske pesme s Khalidom, Dove Cameron najavljuje debitanski album, a zatim i veliku američku turneju.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori