Dočekali smo: Rihanna nastupa na poluvremenu Super Bowl-a
Dočekali smo: Rihanna nastupa na poluvremenu Super Bowl-a

Dočekali smo: Rihanna nastupa na
poluvremenu Super Bowl-a

Izgleda da smo tekstom od pre samo nekoliko dana prizvali Rihannin comeback u muzičke vode. Možda još uvek nismo dobili novi album, ali su nas dočekale još bolje vesti. Rihanna će u februaru naredne godine nastupati na tridesetominutnom poluvremenu Super Bowl-a.

Riri nas je poslednji put obradovala scenskim pojavljivanjem 2018. godine na dodeli Grammy nagrada. S obzirom da smo upoznati sa filozofijom nastupanja na poluvremenu Super Bowl-a, veoma smo uzbuđeni jer će to svakako biti emotivna šetnja kroz neka prošla vremena i uspomene na period detinjstva. Lowkey priželjkujemo istu energiju kao na BBC Hackney Weekend događaju, jednom od najemotivnijih nastupa miljenice pop kulture.

NFL je nakon dugogodišnjeg prepoznatljivog partnerstva sa Pepsijem, prvi put snage ukrstio sa Apple kompanijom. Kako sam NFL kaže, naredne godine očekuje nas nacionalna Fenty liga.

Sećate se kada je Kendall Jenner objavila na svom Twitter nalogu: Ako na koncertu ne bude pesma Complicated, ja ne dolazim? Pa joj je Rihanna na to odgovorila: Onda nemoj da dolaziš. Zaista ikoničan trenutak. Stoga, naše pitanje glasi: Bez koje pesme vi ne biste prisustvovali Halftime Show-u?

Mi ćemo biti veoma skromni, pa ćemo reći Diamonds. Bez te pesme verovatno ni Riri ne bi došla da nastupa.

Pboto credits: Instagram (@badgalriri, @nfl)

Učitati još
Zatvori