Damiano David iz grupe Maneskin prvi put na javnom događaju sa devojkom Dove Cameron
Damiano David iz grupe Maneskin prvi put na javnom događaju sa devojkom Dove Cameron

Damiano David iz grupe Maneskin prvi put na javnom događaju sa devojkom Dove Cameron

Damiano David is off the market.

Frontmen italijanskog rok benda Maneskin već neko vreme ima novu devojku, a upravo ovde čitali ste o početku njihove romanse krajem prošle godine. Dove Cameron ukrala je srce italijanskog heartbreakera, a da veza ide u dobrom smeru dokazuje i njihovo prvo zvanično pojavljivanje zajedno na jednom javnom događaju.

Par je došao zajedno na Pre-Grammy party u Beverly Hills hotel u Los Anđelesu i zaljubljeno pozirao pred kamerama a u jednom momentu čak je pao i prvi javni poljubac. 

Maneskin
Damiano David i Dove Cameron

Still going strong

Damiano David je pre Dove Cameron bio u dugogodišnjoj vezi sa italijanskom aktivistkinjom  i modelom Giorgiom Soleri, sa kojom je raskinuo u toku prošlog leta. Naime, u javnost je isplivao snimak na kojem se pevač ljubi sa drugom devojkom a on je demantovao prevaru tvrdivši da su se rastali pre nego što je snimak nastao, ali da nisu obavestili javnost o tome.

Par meseci kasnije Damiano je uslikan sa američkom glumicom i pevačicom, sa kojom je sada već par meseci u stabilnoj vezi, a njihovo prvo zvanično zajedničko pojavljivanje bilo je na ovogodišnjem tradicionalnom Clive Davis Grammy pre-partyju. Njih dvoje su strpljivo pozirali fotografima, a bili su i stilski usklađeni kako su se oboje odlučili za classic retro lookove.

Maneskin
@dovecameron

Instagram official?

Iako još uvek nisu podelili zajedničke slike na društvenim mrežama, Dove Cameron je u svoj Grammy IG slide ubacila i fotografiju na kojoj se vidi kako joj na kraju večeri Damiano nosi cipele – what a true gentleman! 

Kako su oboje muzičari možda se u bliskoj budućnosti desi i neki duet (ukoliko menadžeri i izdavačke kuće procene da je to dobar i potreban PR kako za Dove, tako i za Maneskin), pa par snimi i love inspired muzički spot. Za sada uživaju u svojoj još uvek svežoj ljubavnoj vezi, a mi čekamo love slide na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia, Instagram / @dovecameron

Učitati još
Zatvori