Love is in the air: Damiano David iz grupe Måneskin ima novu devojku
Love is in the air: Damiano David iz grupe Måneskin ima novu devojku

Love is in the air: Damiano David iz grupe
Måneskin ima novu devojku

Nakon što smo započeli diskusiju o novom albumu Dolly Parton na kojem se našla i poznata italijanska grupa koja se već nekoliko godina svrstava među najbolje rok sastave današnjice, Måneskin, a koja je snimila cover verziju njenog legendarnog hita Jolene iz 1973. godine, došao je trenutak da zađemo u romantične vode jer se glavni pevač grupe, Damiano David, upravo pojavio u javnosti sa novom devojkom. Reč je o mladoj američkoj pop pevačici Dove Cameron, a o njihovom simpatisanju se spekulisalo nedeljama unazad, od trenutka kada se pojavila na njegovom nastupu u Brazilu. Neposredno pre toga, fanovi su detektovali i njeno prisustvo na glamuroznom nastupu u Madison Square Garden dvorani u Njujorku.

Love really is in the air

Fast forward to today, Damiano David i Dove Cameron uslikani su na plaži u Sidneju, u Australiji. I da, poljubac je bio neizostavan. Takozvani makeout session dogodio se na plaži Bondi Beach, a par je kasnije viđen kako se drži za ruke dok šeta duž obale. Prve fotografije je objavio italijanski magazin Chi, a nakon toga vest od novom couple alertu proširila se društvenim mrežama. Iako je protekla godina bila u znaku neočekivanih raskida, možemo slobodno da kažemo da će mesece za nama obeležiti i neke nove romanse poput Kendall Jenner i Bad Bunnyja, kao i Kylie Jenner i Timothéea.

Ko je Dove Cameron?

Dove Cameron rođena je 15. januara 1996. godine kao Chloe Celeste Hosterman u Bainbridge Islandu. Svetsku popularnost postigla je zahvaljujući tinejdž serijalu Descendants koji se emitovao na Disneykanalu od 2015. do 2019. godine. Nakon toga započinje muzičku karijeru , a prvi singlovi We Belong i Lazy Baby prošli su veoma zapaženo.

Foto: Instagram (@damianodavid, @dianamagazines)

Učitati još
Zatvori