Buč Kesidi najavio novi spot za pesmu „Skupi snagu“
Buč Kesidi najavio novi spot za pesmu „Skupi snagu“

Buč Kesidi najavio novi spot za pesmu
„Skupi snagu“

Popularni srpski rok bend Buč Kesidi najavio je juče i zvanično spot za svoj novi projekat pod nazivom Skupi snagu. Kako su objavili spot će premijerno biti objavljen 25. februara.

U snimanju spota učestvovalo je preko trideset žena, a spot govori o podršci i prijateljstvu, navela je na svom Instagram profilu art direktorka Vedrana Vukojević koja je radila na samom projektu.

25. februara izlazi najlepši projekat-spot do sada.

Izjavila je Vedrana u opisu svog posta koji najavljuje spot, a na nama je da se strpimo manje od nedelju dana kako bismo videli krajnji ishod.

Novi spot pre početka turneje

Skupi snagu biće drugi singl sa njihovog trećeg studijskog albuma, a spot će biti dostupan na svim striming platformama, navode iz benda.

Najava za novi spot Buč Kesidija izazvala je mnogo pozitivnih komentara na društvenim mrežama od strane njihovih fanova, a s obzirom da se uskoro bliži i njihova mini turneja, izgleda da je tajming za objavljivanje spota i samog singla više nego odličan potez ovog benda.

Mini turneja prvo počinje koncertom u Zagrebu 5. maja, nakon toga bend odlazi u Novi Sad na nastup 27. maja, da bi turneju zatvorili kocertom u Beogradu 3. juna.

Buč Kesidi je ove godine krenuo sa radom punom parom, te smo pored najave koncerta, novog studijskog albuma i novih singlova, imali prilike da pratimo i njihov dokumentarni muzičko-igrani film Euforija uživo, koji je premijerno prikazan početkom ovog meseca na kanalu RTS 2.

Odličan početak godine

Bend je takođe na ovogodišnjoj dodeli MAC nagrada osvojio svoje drugo po redu priznanje na ovoj ceremoniji u kategoriji Najbolja rok numera za pesmu Idemo do hodnika.

Nakon objavljivanja singla Hodamo po asfaltu, dokumentarca Euforija uživo, najave novog singla i spota za projekat Skupi snagu, mini turneje koja nas očekuje na leto, nagrade koju su odneli na ovogodinjem MAC takmičenju, možemo samo da zamislimo šta nas sve očekuje do kraja godine kada je ovaj bend u pitanju.

Do izlaska novog spota ostaje nam da uživamo uz spot koji su objavili početkom decembra prošle godine za pesmu Hodajmo po asfaltu, koja već broji preko 160 hiljada pregleda na njihovom zvaničnom You Tube kanalu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori