Kraljica house muzike Barbara Tucker stiže na party otvorenja sezone u restoranu St. Pietro
Kraljica house muzike Barbara Tucker stiže na party otvorenja sezone u restoranu St. Pietro

Kraljica house muzike Barbara Tucker stiže na party otvorenja sezone u restoranu St. Pietro

Kraljica house muzike Barbara Tucker u subotu, 27. maja, nastupa na spektakularnom partyju otvorenja sezone restorana i lounge bara St. Pietro na bajkovitom ostvu Supetru, skrivenom u akvatoriju između Dubrovnika i Cavtata.

U subotu vas u mediteranskom raju St. Pietra očekuje nezaboravan provod. Uživajte u sunčanom danu, finoj hrani i koktelima, opustite se u udobnoj kućici, doživite čarobni zalazak sunca i prepustite se atmosferi svetskih klubova u ritmu dobre muzike Barbare Tucker, jedne od začetnica house-a.

Posetioci koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organiziranog prevoza brodovima u oba smera od 15:00h, a zvanično otvorenje počinje u 18:00h. Brodovi će prevoziri u oba smera sve do završetka događaja. 

Mediteranski raj

St. Pietro je nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje priobalja koji se nađu u hrvatskom jugu i omiljeno odredište za celodnevno uživanje i odmaranje u udobnim kućicama, upijanje sunca, uživanje u jako dobroj hrani i signature koktelima božanstvenih ukusa. Ovo je idealno mesto na kojem možete provesti čitav dan, uz potpuni reset uma i tela.

Sva jela u St. Pietru napravljena su od lokalnih svežih namirnica visokog kvaliteta, te i od prvoklasne ribe, friškog ulova lokalnih ribara. Svojom ponudom autentične domaće kuhinje prezentovane na svetskom novu, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom muzikom i neverovatnim pogledom na koju god stranu se okrenuli, St. Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude.

Rezervišite svoje mesto već danas i ovoga vikenda otplovite i prepustite se uživanju, odmoru, mirisu leta i muzici koja će vas opustiti, uneti energije i podsetiti zašto volimo leto i mediteranski život. Ove subote izgubite se u muzici i ponovno pronađite sebe. Svoje mesto za kulturni i muzički događaj sezone možete rezervisati na +385 98 136 4293 ili booking@stpietro-dubrovnik.com, a ulaz je besplatan.

Foto: St. Pietro

Učitati još
Zatvori